Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.12.2011 13:09 - ТАЙНИЯТ ПЛАН ДРЕВЕН ЕГИПЕТ ПАРИЖ ПИСМО 12
Автор: jedidiah Категория: История   
Прочетен: 7494 Коментари: 7 Гласове:
3

Последна промяна: 17.01.2012 13:18

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 ПИСМО ДВАНАДЕСЕТО

 

 

 

КАКВО ЩЕ КАЖЕТЕ, АКО...   

 

Тук може да си позволим малко волни интерпретации на тези теми. Какво бихте казали, ако самият род по линията Моисей /автентичен НИСУ - фараон или брат на фараона високо посветен в жреческите тайни на познанието/ – Давид – Соломон и всичките му наследници от тогава до днес включително  са преки потомци на ОЗИРИС, още живия фараон? Преки потомци в истинския смисъл на думата, както казахме самият Мойсей е с фараонска кръв. Тази легенда с детето, което плува по реката с кошница и попада право на фараонската жена, а от там в семейството на фараона, и е отгледано и възпитано от елита, на мен не ми допада и я считам за напълно измислена. Обаче може да е вярна в частта и дете от фараонско семейство или сам фараон да е повел извън Египет народа на Израел. Прекалено мъдри са действията на едно „робско“ за времето си племе, прекалено сериозен е трябвало да бъдат дебатът и организацията по излизането. Стига се до там, че фараон с войска ги подгонва, ако е достоверен исторически факт, причината трябва да е много, много важна, та да задвижи държавната военна машина. Явно този предполагаем фараон или от фараонски род, повел израилтяните, е взел със себе си нещо важно от силата и познанието на Египет.

Ако това специфично предположение е вярно, в което аз съм напълно убеден, то няма да е странно ако твърдим, че царската линия до и след Соломон е пряко наследена от фараонска правоимаща кръвна линия. Функцията тогава на нареклия се в последствие еврейски народ е била да приеме, съхрани и развие това познание, опазвайки на всяка цена кръвната линия на ОЗИРИС, чрез символичния Хор неговите наследници, в чието име се наричат и масоните „синове на вдовицата“ ИЗИДА.

Със сигурност това предположение нямаше да е вярно ако:

-          Еврейският народ се беше загубил из дебрите на човешката история.

-          Ерусалим нямаше никакво значение за света.

-          Дори и оцелели, евреите са един незначителен народ без власт и материални възможности.

-          Евреите нямаха нищо общо със създаването и разпространението на религии, евангелия и други подобни мероприятия.

-          Евреите не притежаваха несметни богатства.

Еврейте не стояха начело на световните масонски структори и не ръководеха задкулисно политическите процеси в световен мащаб.

Само при тези условия моите предположения щяха да бъдат неоснователни и без смислово, логично покритие. С една дума идеите ми са обезпечени със златото на евреите. 


   Да се опитаме да стигнем малко по далеч, до онзи култ към главата на ОЗИРИС. Дори е възможно в този град Париж, в този ДОМ да се съхранява и автентичната глава – череп на ОЗИРИС от храма в Абидос, която е била изложена за поклонение. Това не противоречи на основната теза за присъствието на Соломон в Дома на инвалидите, защото там има общо 9 саркофага. Тази идейна концепция с главата на ОЗИРИС би била достатъчен повод за преследването от страна на фараона и цялата му войска. Това наистина би било повод и за истинска война с оглед на това колко важен артефакт са измъкнали под носа на фараона. Може би е имало поверие, че притежателите на този артефакт – главата на ОЗИРИС, ще владеят силата и докато тя е в тях ДЖЕД-самият БОГ ще ги обича и закриля, защото ОЗИРИС е негов син и наследник и тогава, като притежатели на Божествената глава на ОЗИРИС, могат с пълно основание да се нарекат богоизбран народ, поведени лично от фараон или негов пряк наследник.

Разглеждайки мястото, където е самият саркофаг в „Дома на инвалидите“, се вижда композиционното решение на пространството около саркофага. Самият саркофаг е тринадесетото присъствие, заобиколен от дванадесет статуи. Това комплексно решение ни дава допълнителен аргумент в подкрепа на горното предположение. ОЗИРИС, съчетан от тринадесет части и възкресен, е вероятното тълкуване на самото място. Чрез това композиционно решение на пространството по всяка вероятност е засвидетелствана почитта към ОЗИРИС. Обединеното в кръг (360 градуса, 3+6= 9, присъствие на ПЕЗЕДЖЕД чрез деветката) пространство символично събира тринадесетте части на тялото МУ, чрез символичните статуи, дванадесет на брой. Тези статуи трябва да отговарят на дванадесетте части от тялото, а самата глава е в саркофага и се явява като тринадесетият елемент от целостта на ОЗИРИС. При тази ситуация имаме символично повторение на легендата, чрез което се изразява почит и уважение към изначално заложеното схващане за вяра в „IN GOD WE TRUST“. Така изложеното предположение не противоречи на идеята тук да са автентичните останки на цар Соломон (ДЖЕДИДИАХ в ДЖЕД), възлюбения от Бога син. Дванадесетте статуи и мощите на Соломон – тринадесетия елемент, през Тайната вечеря, е интерпретативно повторение на легендата за тринадесетте части на ОЗИРИС. Отдавайки почит към Соломон по силата на това предположение за пряката наследственост по кръвна линия, нямаме излизане от символичното в контекста. То кореспондира с идеята вложена при Тайната вечеря. Там по същия начин имаме символично повторение на тринадесетте части, събрани на едно място, последваща смърт и възкресение.

Приказките за кивота и други подобни неръкотворни и легендарни артефакти донякъде бледнеят пред възможността да притежаваш автентичната глава на БОГА ОЗИРИС, освен ако този сандък не е създаден единствено за тази цел – да съхранява именно главата. Защото както е направен един кивот от хората, така би могло да бъде създаден и втори, но Божествената глава е неповторима и единствена и в пъти по-важна. Като разсъждение бих попитал риторично, защо наистина не съществува втори кивот с такива могъщи способности? Ако този артефакт е притежавал такава изключителна мощ да унищожава градове и цели армии, дали притежателите му не биха се възползвали да завладяват докогато си искат и когото си поискат? По един не толкова труден начин би се създала една империя за много кратко време. Явно кивотът не е бил с такива приказни способности, а е съдържал нещо друго, а по всяка вероятност, както предполагаме, става въпрос за автентичната глава на самия обожествен НИСУ – ОЗИРИС. Което не го омаловажава като стойност и не го прави по-малко привлекателен за вражески набези. Напротив, при верността на тази теза той, кивотът се превръща в най-важният предмет със съдържание в рамките на цялата земя. За него действително могат да се водят едни от най-големите войни на земята. Опазването му действително се е превръщало в първостепенна задача за приносителите му. И съхранението му, и мястото за съхранение трябва да е било перфектно.

Сигурен съм, че няма по-добро място на земята от сегашния Париж за съхранение на подобен артефакт. Още повече, както виждаме от вложения звезден проект в града, той се превръща не само в перфектното място, но и в задължителното място за присъствие на главата на ОЗИРИС или на Соломон, а защо не и на ДВЕТЕ МОЩИ НА ЕДНО МЯСТО. Мощите символично се връщат в своя ДОМ (на инвалидите), ВРЪЩАТ СЕ ПРИ СВОЯ СЪЗДАТЕЛ ДЖЕД, в ДЖЕД, който е точно копие на звездния им ДОМ (мъглявините М42 и М43 от съзвездието на ОЗИРИС – ОРИОН). Ако осъзнавате какво се случва, то тогава ще ни се наложи да преоткрием и преосмислим отношението си към този град.

АЗ ТВЪРДЯ И ВЯРВАМ, че думите, които ще използвам да нарека този град, напълно отговарят на ИСТИНАТА за него, затова го кръщавам „НОВИЯ ЙЕРУСАЛИМ НА ЗЕМЯТА“.

Другото, което можем да допуснем, че допълнително освен гореописаното се съхранява в „Дома на инвалидите” са тленните останки на други представители от този народ. Като мощите на цар Давид, някой друг непознат за нас наследник на кръвната Фараонска линия или достоен мъдрец, направил достатъчно за този народ.

Тази логическа линия може да бъде допълнена във времето по следния начин.

Нуждата от съграждането на храм за Бог е била безспорна. Давид явно е водел войни за утвърждаването на суверенитета на еврейския народ и територията му. Самият той е знаел, че мястото за съхранение на артефакта трябва да е достатъчно сигурно, за да не попадне лесно в ръцете на друг владетел. Когато са почувствали силата си и не са били заплашвани от съседните народи, вече е дошло времето на цар Соломон да царува. При тези логични обстоятелства честта да изпълни бащината – божия повеля за съграждането на дом за Бога на земята, се е паднала именно на Соломон. Няма нищо по-логично от това да се изиска специално място за съхранение на този изключителен артефакт – главата. Към храма е имало специални изисквания, унаследени от египетските познания. Планът е бил в главите на носещите светлината на познанието и вероятно е бил по подобие на древноегипетско светилище-храм. В библията е казано, че сам Бог предава плановете на храма на Давид, но е възможно и в библията да има приказни моменти, чрез които да се обясняват реални събития. Соломон както е известно, се справя със задачата успешно, което го превръща наистина от Бога обичан и според мен е признат за божи син, което също и по право може да е вярно при верността на предположението, че е пряк носител на фараонската кръвна линия. Със сигурност можем да твърдим, че мястото на цар Соломон е непоклатимо и изключително важно не само за еврейската история, но е богатство, принадлежащо на цялото човечество.

Ако планът на Париж е план, който отговаря на Божествената същност и е изпълнил своята функция, то цар Соломон и евентуално другите присъстващи в ДЖЕД – „Дом на инвалидите“ вече са възкресени и отдавна са част от звездното котило на М42, М43  и са в присъствената книга на съзвездието ОРИОН – ЧАСТ ОТ НЕГО.

Какво бихте казали, ако въобще това бягство на евреите от робството в ЕГИПЕТ не е никакво бягство, а първоначално стартиране на операция НОВ СВЕТОВЕН РЕД за завладяването на света? Всичко това  може да е било договорено с владетелите-фараони и да е част от план, старателно подготвян и разработван през вековете.

Защото има нещо странно в религиозен план, което подкрепя едно такова на пръв поглед налудничаво предположение. Защо евреите, разполагайки с такива ресурси в момента, не налагат в световен мащаб своята религия? Защо евреите, като собственици на доларовите банкноти и доста от другите валути, не влагат Йехова в тях? Защо евреите, като основни масонски лидери, не подтикват и не подчиняват масонската символика на тяхната религия и във възхвала на техния БОГ, а всепроникващо се налага египетската символика? Нали там са били в робство? Тази символика и религия трябва да възбужда отвращение сред миряните им. Толкова много години са „тъпкани и потискани” като народ, а изведнъж се предизвиква не скрита любов към символиката и религията на потисниците им. Стига се до такива приложения, които застъпваме в тези писма, а именно примера с Париж. Предполагам същото е и в Лондон и Вашингтон. ИЗИДА, ОЗИРИС, ХОР, пирамиди и всевиждащо око, Соломонов храм и множество други символи в подкрепа на твърденията. Самият Соломон, наречен в името на ДЖЕД – ДЖЕДИДИАХ в самия Стар завет, с изключителното одобрение от страна на баща му ДАВИД. Как да си го обясним този безспорен факт, какво смислено обяснение да му дадем? Соломон, признат от египетския ДЖЕД - БОГ за негов син и от Него възлюбен – ДЖЕДИДИАХ. Да, както показахме, ДЖЕД е божественото съдържание в своята пълна и всеобхватна цялост и е достойно за Соломон да бъде от НЕГО възлюбен, но е египетско схващане, египетска космогония и философско-теологическо схващане, доста преди да се е чуло за израилтяните. Освен ако еврейската религия е умело прикрита египетска религия. Йехова е ДЖЕД      ( JEHOVA   -   JED  - JERUSALEMJEDIDIAH   – книгите JED).

За малко разнообразие ви препоръчвам да гледате два филма. Първият е „Междузвездни войни“ и там ще забележите водача на рицарите JEDAI  - JODA, който е малко 900 годишно ЗЕЛЕНО същество, достатъчно мъдро и владеещо силата. Обърнете внимание на този филм за звезди, съзвездия и ОЩЕ НЕЩО. Там според мен се разкрива какво е било, какво е и какво ни очаква. Тази сага трябва да се гледа много внимателно и с просветление на ума да се анализира. Защото там е и нашата съдба, съдбата на обикновените човешки същества, населяващи земята и всичко това се случва тук с нас.

Вторият филм е двусерийната комедия „Нощ в музея“. На фона на комедията ще откриете една история на един народ, минало, настояще и бъдеще. Гледайте внимателно цялата история на „музея“, пред очите ви ще се разкрият приказните картини и основната част от истината за съдбата на този народ, олицетворен от героя - новоназначения „ПАЗАЧ“ на „МУЗЕЯ“, изигран от артиста Бен Стилър. Пазачът символизира еврейския народ, синът му – идващите поколения. Плочката на РА, която вдъхва живот с деветте квадрата по нея, които са колкото вградените квадрати в „небето“ и „земята“ на Дефанс – става собственост на този народ, но да не разкривам повече подробности, за да ги откривате сами. Да тренирате сетивата си да откриват подсказаните неща, а повярвайте, те са навсякъде във всички медии, всяка минута. От този филм можем да потвърдим какво е в основата на религията на евреите – древен Египет. Колкото и странно да ви звучи, според мен всичко, което ние сме свикнали да търсим под формата на скрити тайни, в нечии сейфове, в някакви хранилища, е до голяма степен плод на човешкото въображение. Те, посветените, „скриват истината“  точно пред нашите очи. Великите тайни, които са изложени пред погледите на милиони и милиарди човешки същества, са най-добре опазените тайни. Защото, когато нещо е пред погледа на хората, то на никой не би му хрумнала идеята да търси тайната точно там, а дори и да я посочи, легендата която е съчинена за нещото или мястото по естествен път започва да си върши работата в противовес на верните твърдения. Сигурен съм, че Париж не е единственото място с подобно влагане на познание, но съм убеден, че той е съвършеното място като реализация на подобен мащабен проект, отговарящ на замисъла. Бих дал пример и със Съединените щати относно твърденията, че тринадесетката, вложена в доларовата банкнота, обозначава броя на щатите при създаването на държавата. Защо да се доверяваме на някой, който е казал нещо, без да го прекара пред всевиждащото око на ХОР. Имам предвид следното, тринадесетката в еднодоларовата банкнота никога и по никакъв начин не може да отразява броя на щатите, а броят на щатите отразяват броя на частите от тялото на съчетания и възкресен ОЗИРИС. Въпрос на всевиждаща гледна точка, защото в съзнанието ми присъстват предположения, че при създаването на Съединените американски щати имаме колосален план за развитие, подчинен изцяло на ОЗИРИС, ИЗИДА И ХОР – ДРЕВЕН ЕГИПЕТ, които по подобие на Париж трябва да бъде съотнесен, но към цялата държава, и в последствие спрямо земното кълбо. Тук имаме нарочно образуване на държава от определен брой щати, те не биха могли да бъдат 10 или 26, защото не би могло да се пресъздаде легендата за ОЗИРИС. Целите САЩ трябва да повторят живота на ОЗИРИС след прераждането и да се превърнат в „БОЖЕСТВЕНА“ държава по подобие на БОГА – ОЗИРИС, което при спазване на определени условия гарантира „БОЖЕСТВЕНА ВЕЧНОСТ“. Казано с две думи, тринадесетката в еднодоларовата банкнота е броят на частите, които ИЗИДА успява да събере и възкреси, и САЩ са образувани от тринадесет щата, за да стартират план, който има за цел повторение на легендата за възкресението на ОЗИРИС и превръщането му в Бог. САЩ – ОЗИРИС (СЪЕДИНЕНИ ОЗИРИАНСКИ ЧАСТИ).

Не се доверявайте много на огромния поток от информация, която ни залива. Доверие имайте единствено на вашето усещане за правота, то никога няма да ви излъже. Ако сте забелязали, конкуренцията на религиозното поле е страхотна. Всяко едно движение, организация, църква или секта ви предлагат „единствения правилен“ път до Бога. Колко ли са верните пътища до него – един, три, пет или още повече? Със сигурност пътят е един, защото и той е ЕДИН. Не съм убеден, че човек се нуждае от посредник за връзки с НЕГО. Това не изключва ролята на учителя, но той не бива да се възприема като посредник. 

Английската кралица, Саркози, Меркел, Обама, Буш - това са много малка част от семейството на автентичната НИСУ /фараонска/ кръвна линия която си постави за задача ДА и в момента УПРАВЛЯВА СВЕТА. Нас в този момент ни управляват автентични по кръвна линия ЕГИПЕТСКИ НИСУ / ФАРАОНИ /. 




Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - Египетската цивилизация е възн...
13.12.2011 13:39
Египетската цивилизация е възникнала под управлението на просветени ,получили знания от оцелелите атланти. Дошли са в Египет от земите на най-старата човешка цивилизация - земята край бреговете на Черно море, нашата земя ! Евреите са също част от тази цивилизация , но били низвергнати и прогонени / още тогава е имало защо / и така са стигнали до Египет. Автентични наследници на тази най-стара човешка цивилизация са траките , т.е ние - българите. Тази истина се пази най-строго в тайна от тези , които управляват в момента света. За това се прави всичко възможно ние да изчезнем като народ. Но земята ни , нашата земя, тя им е необходима .
цитирай
2. анонимен - Много тайни и енергии крие нашата ...
13.12.2011 13:43
Много тайни и енергии крие нашата земя.
Но ще му дойде времето...
Българите сме благословен народ и никога няма да изчезнем.
Но още е рано да се говори...
цитирай
3. анонимен - Така е
13.12.2011 14:00
Така е :

spisanie8.bg/рубрики/история/395-варненските-пропорции-на-великата-пирамида.html

цитирай
4. jedidiah - 9
13.12.2011 21:50
Е ТУКА НЯМА ДА ИМА СПОР ДАМИ ГОСПОДА - НАПЪЛНО СЪМ СЪГЛАСЕН С ВАС. ЗА СЪЖАЛЕНИЕ КОГАТО ПИША НЕЩО И ГО ИЗСЛЕДВАМ МИ Е НЕОБХОДИМА ОПОРНА ИЛИ ОПОРНИ ТОЧКИ. ЗА ТРАКИТЕ ЗНАМ И ВЯРВАМ, ЧЕ СА ПЪРВАТА, АМА НАИСТИНА ПЪРВАТА ЦИВИЛИЗАЦИЯ НА ЗЕМЯТА. НИЕ СМЕ ТЕХНИ ПРЕКИ НАСЛЕДНИЦИ, НО ИМА ОЩЕ НЕЩА ДА СЕ РАЗКРИВАТ ЗА ДА СЕ ПОТВЪРДИ ТОВА В КОЕТО ВЯРВАМЕ НИЕ. САМО ЩЕ ДАМ ЕДИН ПРИМЕР, ЧЕ МНОГО ВРЕМЕ ПРЕДИ ХРИСТА Е ИМАЛО ДРЕВНО ТРАКИЙСКИ ХРАМ В ДЕЛТАТА НА НИЛ - ТОВА Е ИЗКАЗВАНЕ НА БЪЛГАРСКИ ПРОФЕСОР ТРАКОЛОГ. ЕПОХАТА НА ВОДОЛЕЯ КОЯТО СКОРО ПОЧНА ЩЕ Е ИЗЦЯЛО ПОД ЗНАКА НА БЪЛГАРИНА И ИЗВА НАЩЕТО ВРЕМЕ ВСИЧКО ДА СЕ ДОЙДЕ ПО МЕСТАТА, НО ТОВА ЩЕ Е ПРОЦЕС ОТ 300 ГОДИНИ, НО НАЧАЛОТО Е ОТКЛЮЧЕНО ПРЕЗ 2000 ГОДИНА. РАДВАМ СЕ, ЧЕ МИСЛИТЕ ТАКА. АЗ СПЕЦИАЛНО ВИНАГИ СЪМ БИЛ ГОРД, ЧЕ СЪМ БЪЛГАРИН.
цитирай
5. анонимен - Ти все около съня с мулетата си кръжиш, ама
18.12.2011 16:58
все от левите кошове вземаш ключове и нищо няма да ти се изясни като хората, докато не посегнеш и към десните.Само въображение и вдъхновение не са достатъчни, пич!
цитирай
6. jedidiah - 9
19.12.2011 08:57
В ИНТЕРЕС НА ИСТИНАТА АЗ ПРИЕМАМ ПРИСТИГАНЕТО НА МУЛЕТАТА С ТЕХНИЯ ТОВАР, НО НЯМАМ СПОМЕН ДА ПОСЯГАМ КЪМ ЛЕВИТЕ КОШОВЕ, ВСЪЩНОСТ НЕ ПОСЯГАМ КЪМ НИКОЙ ЗАЩОТО РАЗСТОЯНИЕТО ОТ МЕН НА МОГИЛКАТА ДО ПЪРВИТЕ МУЛЕТА Е ПОНЕ 9 - 13 МЕТРА. НО УСЕЩАНЕТО Е, ЧЕ ТОЗИ ТОВАР Е ВСИЧКИЯТ ЗА МЕН, ДУШАТА МИ ГО ПРИЕМА КАТО МОИ И ГО ГЛЕДАМ КАТО МОЙ.
цитирай
7. jedidiah - ОТГОВОР КЪМ анонимен - Така е от 13.12 14:00
19.12.2011 09:14
ЗА ЩАСТИЕ С МАТЕРИАЛИТЕ ПО ОТНОШЕНИЕ НА ВАРНЕНСКОТО ЗЛАТО СЪМ ЗАПОЗНАТ ОЩЕ В САМОТО НАЧАЛО НА ПРОЦЕСА НА ТЪРСЕНЕ ОТ ДВАМАТА НЕВЕРОЯТНИ ГОСПОДА ХРИСТОВЦИ. ЗА МОЕ ЩАСТИЕ АЗ ГИ ПОЗНАВАМА ЛИЧНО И ЗА МЕН Е ЧЕСТ ТОВА ПОЗНАНСТВО. ВСИЧКО КОЕТО ТЕ ОТКРИВАТ Е 108 ПРОЦЕНТА ИСТИНА. ЗА ЩАСТИЕ И РАЗПОЛАГАМ С ПЪРВАТА И ВТОРАТА РАЗШИРЕНА ТЯХНА КНИГА. СВЕТА ТТЕПЪРВА ЩЕ РАЗБИРА КАКВО СЕ Е СЛУЧВАЛО ПО НАШИТЕ ЗЕМИ И КАКВО ИМАТ НАСРЕЩА КОГАТО ПРЕД ТЯХ СТОИ БЪЛГАРИН.
цитирай
Търсене

Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031