Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.12.2011 12:17 - ГРЕШКАТА ДАН БРАУН - ERROR Dan Brown
Автор: jedidiah Категория: История   
Прочетен: 27879 Коментари: 11 Гласове:
6

Последна промяна: 25.06.2012 21:14

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Нарочна или от непосветеност е ГРЕШКАТА ДАН БРАУН

Правилният подход в обхвата на писанията на Дан Браун около проследяване на КРЪВНА ЛИНИЯ е единствено  ПАРИЖ. За съжаление той експлоатира едни световно известни обекти в неправилната посока. На практика той МАНИПУЛИРА и насочва мислите на хората в една ГРЕШНА ПОСОКА на разсъждения и размисли. Неговата опорна точка Париж и в частност стъклената пирамида в Лувъра по никакъв начин не може и не би трябвало да се свързва с ХРИСТИЯНСТВОТО. В книгата ми "Тайният план Древен Египет Париж" аз съм конкретизирал  какво ТОЧНО Е стъклената пирамида в Лувъра - звездата МИНТАКА - MINTAKA от съзвездието ОРИОН - ORION, което съзвездие по никакъв начин не кореспондира с Християнската религия, а отговаря точно на древно египетската космогония и се припокрива с ОРИОН - ОЗИРИС.

image
image image
          При изграждането на стъклената пирамида имаме завършваща фаза на един колосален проект за нашето съвремие, съизмерим като мащаб и функция с комплекса от пирамиди на платото Гиза. Със завършването на този уникален замисъл и точно прилагане на древното познание имаме пълен завършек на земен комплекс който точно отговаря на съотношенията  на небесния мега "комплекс" от двете най важни съзвездия ОРИОН И СИРИУС, почитани не случайно от древноегипетските НИСУ - NISU /ЦАРЕ - KING - фараони/ и жреческите съсловия на ПОСВЕТЕНИТЕ.  С каквато и богато въображение да разполага човек, няма как да свърже Париж ГРАДА НА ИЗИДА и стъклената пирамида, която както казахме е част от мега комплеск с много късната християнска религия.
Нека сега се опитаме да поставим нещата в един по различен порядък. Според мен изходната точка при изграждането на теорията на Дан Браун се крепи на БИБЛЕЙСКО ТВЪРДЕНИЯ който никога и по никакъв категоричен начин не са потвърждавани научно и исторически. Нямаме никакви преки доказателства относно истинноста на твърденията.

                                                                                                                          image                                 Нека започнем така - Да зададем правилният въпрос -  СЪЩЕСТВУВАЛ ЛИ Е ВЪОБЩЕ ИСУС ХРИСТОС ??? Освен в евангелията писани МНОГО след предполагаемата Му смърт 60-100 години няма никакви други преки или коствени исторически доказателства за неговото съществуване. Даже според един филм на Дискавъри такава историческа личност въобще не е съществувала според Римските регистри по онова време. Имайте предвид, че Рим е имал най стриктно водена регистрационна политика в обхвата на своите владения, те в това отношение са били педанти и ако не е било така как ще се управлява тази мега империя толкова дълго и качествено. Поставяйки този въпрос ще направя едно уточнение - в контекста на въпроса да не се прокарва мисъл за обезценяване на вярата в БОГ и в частност християнската вяра. Историческата действителност, каквато и да е тя да не се обвързва с набора от добродетели чийто носител е християнската вяра. Аз самият съм кръстен в тази вяра и я приемам за мое верую въпреки критичното ми отношение към някой аспекти на съвременното проявление на същата.   
   Вторият основателен въпрос е - КОЛКО ЕВРЕИ СА ВЯРВАЛИ ИЛИ ВЯРВАЩИ В ХРИСТИЯНСТВОТО ??? - ПРАКТИЧЕСКИ НИКОЙ, като се изключат заблуждаващите функций на крипто-еврейте.  Правилният последващ въпрос е ЗАЩО Е ТАКА ? Ами сигурно има много основателна причина те да не изповядват "ПРАВИЛНАТА" религия, а да се придържат с векове към тяхната от земите на Древен Египет религия - познание. В общи линии се създава усещането, като, че ли християнската вяра е създадена от евреите за всеки друг народ или общност, но не и ЗА евреите???
   Понятието религия - никога не го възприемайте като догма, няма религия която може да се определи като единствена, разчупете понятието религия и на негово място оставете възприятието на ПОЗНАНИЕ ЗА БОЖЕСТВЕНАТА СЪЩНОСТ и тогава гарантирано ще сте на верния път, ще задавате въпроси и ще получавате отговори докато достигнете душевно вътрешно равновесие. Дали това не е еврейския подход - древно египетски. Стар колкото човечеството и водещ до разкриване на истинският комплекс на всеобхватната БОЖЕСТВЕНА СЪЩНОСТ - ПЕ ЗЕ ДЖЕД /девятката на боговете/ - JED.


image
   И така ако само за миг допуснем, че ХРИСТОС никога не е съществувал, то целия проект на мисълта на Дан Браун се сгромолясва. Търсим една КРЪВНА ЛИНИЯ  която дори и хипотетично може да не е имала първоизточник, с две думи НЯМА ТАКАВА. Няма ама ИМА и въпроса е КОЯ Е ТАЗИ КРЪВНА ЛИНИЯ и защо Дан Браун не я вижда след като се "МОТАЕ" в съзвездието ОРИОН в частност стъклената пирамида която аз определям като звездата МИНТАКА от съзвездието и в Лувъра .  
 Какво правим???
   Аз при своите изследвания постъпих простичко и прагматично. Моите опорни точки са исторически факти които никога и никой не може да подложи и на най малко съмнение.
   Първо - Съществуването на Древен Египет и неговите НИСУ - ЦАРЕТЕ, наречени в последствие незнайно защо Фараони, което въобще не е древноегипетско понятие.
   Второ -  ОЗИРИС - ОРИОН и  ИЗИДА - СИРИУС, до болка познато и доказано космогонно схващане при народите населявали земите на Древен Египет като част от божествената група на деветте - ПЕ ЗЕ ДЖЕД - JED, най добре изразени при Хелиополската космогония.
   Трето - Изхода на египтяните от земите им и разселването им в Юдея - днешен Израел, самоопределянето на този народ в много по късен етап като Евреи, старта на разселването им около царуването на Соломон по света под формата на дванадесет племена плюс още едно, общо тринадесет и техните постижения до наши дни. 
   Кой ще оспори един от тези факти - НИКОЙ. Сега идва момента да зададем правилният въпрос, отговора на който ще даде обяснения на почти всички забулени в тайна и мистерии въпроси вълнували човечеството до този момент.
   КОЙ ПОВЕЖДА, ЗАСТАВА НАЧЕЛО НА ИЗХОДА НА ЕГИПТЯНИТЕ /ЕВРЕИТЕ/ ОТ ЗЕМИТЕ НА ДРЕВЕН ЕГИПЕТ - ЕГИПЕТСКИ НИСУ /фараон /, НЕГОВ БРАТ ИЛИ СЕСТРА, ВИСОКО ПОСВЕТЕНИ В ПОЗНАНИЕТО И ЖРЕЧЕСТВОТО -- ПРИНОСИТЕЛИ НА БОЖЕСТВЕНАТА КРЪВНА ЛИНИЯ. Да пак кръвна линия, но ИСТИНСКАТА и ПРАВИЛНАТА  която е исторически и всякак съществувала и доказана като първоизточник. Като функция на този процес имаме идна единствена първостепенна задача - ОПАЗВАНЕ НА РОДА НА НИСУ /ФАРАОНСКАТА/ ЦАРСКАТА  КРЪВНА ЛИНИЯ С ЕДИН ЕДИНСТВЕН ПЪРВОИЗТОЧНИК - САМИЯТ ОЗИРИС БОГ - БОЖЕСТВЕНА КРЪВНА ЛИНИЯ - GOD PHARAONIK BLОODLINE. ,Тя е трябвало да бъде опазена на всяка цена и затова от ИЗХОДА  е трябвало да минат достатъчен брой години за да се размножи кръвната линия за да може начело на всяко племе от дванадесетте еврейски племена пръснали се по земята да застане достатъчно на брой преки наследници на ОЗИРИС - автентични египетски НИСУ. Само по този начин се е изключвала възможността тази ФАРАОНСКА КРЪВНА ЛИНИЯ да бъде застрашена от унищожение. Само по този начин се е осигурявала предпоставката по земите където се разселват след дори и векове да се появят начело на Царски, Кралски, Императорски и други управляващи династии чрез кръвосмешения /бракове/ или самозавоюване на титли чрез кръвопролития или купуване на титли.

Никой не е в състояние да си представи какво се случва при изхода от Египет, никой не е в състояние да си представи какви сили и процеси са  се отключили и задействали и по какъв неоспорим начин това е предопределило съдбата на човешката еволюция. Никой не в състояние да предположи колко ВАЖЕН и КОЛОСАЛЕН  е приноса на ЦАР СОЛОМОН - JEDIDIAH който е пряк наследник и носител на КРЪВНАТА ЛИНИЯ НА ЕГИПЕТСКИТЕ НИСУ /фараони/. По негово време се доразвива и усъвършенства ПЛАНА ЗА ЗАВЛАДЯВАНЕТО НА СВЕТА,  задействан при изхода на Египтяните. Самият ИЗХОД е ПЪРВАТА СТЪПКА КЪМ НОВИЯТ СВЕТОВЕН РЕД. Знам, че това на доста от вас ще ви се стори странно НАЙ МАЛКОТО ОТ ДИСТАНЦИЯТА НА ВРЕМЕТО, но това е ФАКТОЛОГИЯТА . Надписа върху витража в църквата "Света Троица" в Париж - NOVUS ORDO SEKLORUM - НОВ СВЕТОВЕН РЕД, който също откриваме и върху банкнотата от един долар непосредствено под пирамидата с всевиждащото око / забележете под пирамидата, не синагогата, джамията или църквата/  е с отправна точка древен Египет - ПЛАН, ИЗХОД и днешното състояние на света като резултат.


image
     Процеса е дълъг и свършената работа от тях е немислимо обозрима за нормалния човешки мозък, обременен от ежедневната проблематика. 

image      обърнете внимание на центранлната фигура с четирите диска, това е ДЖЕД - JED
     който обича и от името на който ПРОРОКА НАТАН  дава името на Цар Соломон - JEDIDIAH. Не е ли прекрасна и красноречива тази сцена в зала 28 в Лувъра, на кого и защо човека       /АДАМ И ЕВА / поднася даровете на земята и в името на кого бъдещият Цяр получава своето име 
                 Ето фактологията в сбита форма - ОЗИРИС и ИЗИДА, част от ДЖЕД - JED БОГ - ЕДИННАТА БОЖЕСТВЕНА СЪЩНОСТ, Те са реално управлявали Фараони - НИСУ, носители на БожесТвената КРЪВНА ЛИНИЯ. всички Египетски владетели НИСУ са техни преки наследници и  по КРЪВНА ЛИНИЯ. Изход - стартиране на NOVUS ORDO SEKLORUM - НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД. По времето на НИСУ /фараон/ ЦАР СОЛОМОН имаме доразвитие на СЪЩИЯ  план. РАЗСЕЛВАНЕ НА ДВАНАДЕСЕТТЕ ЕГИПЕТСКИ - ЕВРЕЙСКИ ПЛЕМЕНА - един от символите на това е тайната вечеря с дванадесетте апостоли, тринадесетия - водача ПРИНЦА винаги остава един. Завладяване на златото на другите народи - една основна цел, чрез която се постига завладяването на света и налагането на НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД. Непроменимо и постоянно преследване през вековете на поставените задачи до днешен ден. Собствени държави  и влияние върху всички останали, МОНОПОЛ ВЪРХУ БАНКИТЕ 100 %, ПЕТРОЛ, ЗЛАТО, ДИАМАНТИ, КОЗМЕТИКА, НАПИТКИ И ПЕЧАТАНЕ НА ПАРИ. Само като пример ще ви дам - ФЕДЕРАЛНИЯТ РЕЗЕРВ НА САЩ НЯМА НИЩО ОБЩО С ПРАВИТЕЛСТВОТО И ДЪРЖАВАТА САЩ. ТОВА Е 100 % ЧАСТНА ФИРМА СОБСТВЕНОСТ ПОЗНАЙТЕ НА КОИ - ЕГИПТЯНИТЕ ОТ ИЗХОДА - ЕВРЕИТЕ. И КОЙ СТОИ НА ЧЕЛО ЕГИПЕТСКИТЕ НИСУ,  да и в момента нас ни управляват автентични египетски фараони - наследниците на ФАРАОНСКАТА КРЪВНА ЛИНИЯ, включително и представители на Британската Корона, Саркози, фамиля Буш и много други короновани и не короновани личности част от управлението на света, която ДАН БРАУН ВЪОБЩЕ НЕ ЗАБЕЛЯЗВА, а ни праща по следите на една съвсем различна по своето естество кръвна диря, КОЯТО САМИТЕ ВЛАДЕТЕЛИ НА СВЕТА НЕ ПРИЕМАТ И НЕ ИЗПОВЯДВАТ. ИМЕННО ПОРАДИ ТАЗИ ПРИЧИНА АЗ ОПРЕДЕЛЯМ ПОДХОДА И ПОСОКАТА НА ТЪРСЕНЕ НА ДАН БРАУН КАТО ПОГРЕШНА и се опитвам да върна човешките търсения и въпроси към правилната посока и вярната следа.
И не на последно място творението в плътта на Париж, вграждането в градоустройствения му план съзвездията ОРИОН И СИРИУС ???


image
   Дали някой простосмъртен е ВИДЯЛ тези съзвездия в Париж преди мен не е толкова интересно, но самият факт за тяхното вграждане е неоспорим и е пряко доказателство за съществуването на тази ФАРАОНСКА КРЪВНА ЛИНИЯ - PHARAONIK BLOODLINE съществуваща и до днес, опазена и постигаща цели и задачи поставени преди повече от 4500 години. ГРОБНИЦАТА КЪДЕТО ПОЧИВАТ МОЩИТЕ НА ВЕЛИКИЯ ЦАР СОЛОМОН - JEDIDIAH в Дома на Инвалида в Париж и съдържанието на Свещеният КИВОТ  и що е ТО Светият ГРААЛ - HOLY GRAIL, чашата, ЧЕРЕПА - АВТЕНТИЧНАТА ГЛАВА НА САМИЯТ ОЗИРИС - HOLII HEAD  OF OSIRIS, а не женската утроба, защото нея не можеш да вкараш в един колкото и красив и обкован със злато да е САНДЪК. 
   За търсачите на подробности препоръчвам да прочетат книгата ТАЙНИЯТ ПЛАН ДРЕВЕН ЕГИПЕТ ПАРИЖ.
   С БЕЗКРАЙНО УВАЖЕНИЕ КЪМ ПРОЧЕЛИТЕ ТЕЗИ РЕДОВЕ
   ЛЮБОМИР ПЕТКОВ - LYUBUMIR PETKOV.

  






Гласувай:
7


Вълнообразно


1. анонимен - Емил Захариев
13.12.2011 12:55
http://www.youtube.com/watch?v=rRbc7UGf71g

http://www.youtube.com/watch?v=ljbm_R4olq8&feature=related
цитирай
2. jedidiah - 9
13.12.2011 21:28
Много интересен материал Емиле. Това показва, че и сред еврейските среди започва един процес на пробуждане и тази напълно синтетична легенда - Библия, еврейски народ съвсем скоро ще се окаже удобно историческо писание което е създадено и употребено по целесъобразност според пряката изгода от него. В исторически план нещата стоят съвсем различно. Когато употребявам думата ИЗХОД аз влагам в нея идеята за РАЗСЕЛВАНЕТО НА ДРЕВНИТЕ ЕГИПТЯНИ, като после казвам така нареклия се народ ЕВРЕЙСКИ. Всеки който има малко аналитичен разум никога няма да се ВЪРЖЕ на библейските писания за БЯГСТВО НА/несъществуващите еврей/ НАРОД ОТ ЕГИПЕТ. Какъм наивен човек трябва да си да повярваш в идеята за бягство по онова време. Цифрата на бегълците от 60 000 - до 200 000 "бягащи", деца, старци, жени, покъщнина и мъже. Придвижването на такива маси е било практически невъзможно без лагери за нощуване, храна, вода, обуща, дрехи. Едва ли са изминавали повече от 15 км. в денонощие и това е бягство и Фарраона разбира късно, като, че са се скупчили на края на египетската територия и в един момент са побягнали и чак след време се разбира за това придвижване на тези огромни за времето си маси и Фараона ги подгонва. Няма как да приемем тази измислица за реално историческо събитие. И поради тази причина аз наричам нещата с по приемливи за нашето възприятие думи. ИЗХОД - ПЛАНИРАНО РАЗСЕЛВАНЕ НА ЕГИПЕТСКИЯ НАРОД - ЗАДВИЖВАНЕ НА ПЛАНА ЗА ЗАВЛАДЯВАНЕ НА ЗЕМЯТА /ЗЛАТОТО / - НАЛАГАНЕ НА НОВ СВЕТОВЕН РЕД.
цитирай
3. анонимен - фактите
14.12.2011 10:37
Библията е книга, писана за живота. В Стари Завет се разказва за живота на евреите, украсен с преобрази и метафори. В Новия Завет Павел, (той е в основата на евангелията) дава указания как да спасим душата си в този объркан свят от емоциите и неприятностите, като умело вплита разказа с живота на реално съществуващ човек - борещ се за освобождение от Римляните, нещо като нашия Левски.
Това е всичко.
цитирай
4. prespanski - Към пусналия статията. Никой не те ...
14.12.2011 22:16
Към пусналия статията.

Никой не те задължава да вярваш в Библията. Но имай в предвид, че много неща, Библията, учени са смятали, че са една измислица (Вавилонската кула, хетският народ, стените на Йерихон и др...) се оказаха истина. Да не говорим за безбройните сбъднати пророчества от нея.
Библията е достоверна, това, че някои не искат да я приемат, е друг въпрос.
цитирай
5. анонимен - roy
14.12.2011 22:58
Поровете се в историята на древността.Един анализ показва,че в този период РИМ е в страшна демографска криза,породена от непрекъснатите войни,слободия и..използването на оловни съдове .Намалява раждаемостта .Конгреса приема редица закони за да се избегне демографската катастрофа,но уви нищо не помага.И докато РИМ дава свобода на всички религии в империята ,една религия ХРИСТИЯНСТВОТО отрича всички богове и религии.ЗАЩО ТАЗИ РЕЛИГИЯ СТАВА ОФИЦИАЛНА ДЪРЖАВНА РЕЛИГИЯ?ОТГОВОРА Е САМО ЕДИН-ПОЛИТИЧЕСКО РЕШЕНИЕ ЗА ДА СЕ ИЗБЕГНЕ ДЕМОГРАФСКИЯ ПРОБЛЕМ.По това време съществуват няколко секти на християнството,но само една тази на ХРИСТОС проповядва моногамията и ЗАПАЗВАНЕТО НА ПЛОДА ПРИ ВСИЧКИ ОБСТОЯТЕЛСТВА.ТОВА Е ПРИЧИНАТА ТЯ ДА СТАНЕ ДЪРЖАВНА РЕЛИГИЯ И ДА ЗАВЛАДЕЕ СВЕТА.НО ТЯ Е ЗАКЪСНЯЛА ЗА ДА ПОМОГНЕ НА РИМСКАТА ИМПЕРИЯ.ЗА СМЕТКА НА ТОВА СЕГА БЕРЕМ ПЛОДОВЕТЕ НА НЕЙНАТА АГРЕСИВНОСТ.
цитирай
6. jedidiah - към - prespanski
15.12.2011 21:26
ТУКА НЕ ИДЕ РЕЧ ЗА ВЯРА ИЛИ НЕ ВЯРА В БИБЛИЯТА, АЗ ВЪОБЩЕ НЕ ОБСЪЖДАМ ТОЗИ ВЪПРОС, А ИДЕ РЕЧ ЗА АНАЛИЗ И РАЗСЪЖДЕНИЕ ВЪРХУ 100 ПРОЦЕНТА ПОТВЪРДЕНИ ФАКТИ. Е СЪС ТОВА 100 ПРОЦЕНТА БИБЛИЯТА ДОСТА СЕ РАЗМИНАВА И ТОВА ПАК ТЕ Е МОЕ МНЕНИЕ. А ПО ОТНОШЕНИЕ НА ВЯРАТА ТЯ НИКОГА НЕ МОЖЕ ДА СЕ ГРАДИ ВЪРХУ ЕДНА КНИГА, ТРЯБВА ДА СИ МНОГО ОГРАНИЧЕН - СРЕДНОВЕКОВЕН ИНДИВИД ЗА ДА ГРАДИШ ВЯРАТА СИ ВЪРХУ ЕДНО ПИСАНИЕ БЕЗ ДА СЕ ОГЛЕДАШ КАКВО СЕ СЛУЧВА ОКОЛО И СЪС ТЕБ. Е ТОВА prespanski Е ВЕЧЕ ИСТИНСКИ БОЖИ ДАР ДА РАЗСЪЖДАВАШ И ТО НЕ ТИ Е ДАДЕНО ОТ МЕН, А ОТ БОЖЕСТВЕНОТО, КОЕТО НЕ ГО ОПРЕДЕЛЯЙ КАТО ЕДИН БОГ ИЛИ ЕДНО ИМЕ ХРИСТОС, НЯМА ДА ТИ СЕ ПОЛУЧИ ПО НИКАКЪВ НАЧИН.
цитирай
7. rosmistral - Прочетох книгата- не само тази статия
03.01.2012 02:08
Съвет към автора. Най-грешната позиция е човек да вярва в своята непогрешимост. Идеята Ви за планът на Париж, ме накара да се ровя в много документи и карти. Вашите опорни точки са доста нестабилни. Познавам Париж, защото съм живяла в него и го посещавам всяка година. Версията за Наполеон е вярна. Той не е погребан във Франция, а във Луизиана, където е починал. Французите биха ме разкъсали за това мое твърдение. Митовете при тях са много.И те успешно ги подържат. Както и този за името Пар -Изис / около Изида/, акустирала на остров на Сена, от където градът носи наименованието си. Всички ние се оглеждаме в миналото и търсим завоалирани тайни. Нека споделяме мислите си. Но не трабвя да игнорираме мнинието на хората,на чието внимание предлагаме написаното от нас. Във всяка критика има зрънце истина,която да ни покаже грешна стъпка, за да не направим нова такава. Евреите имат своето място в историята и в наши дни, но да не ги възприемаме като единствените диригенти на човешкото развитие. Нека обърнем поглед към България- може да открием по значителен принос. Самият факт,че единствено нашата история е фалшифицирана и надостъпна за самите българи. Но да не изпадам в крайност.Книгата Ви се чете с лекота и удоволствие. Имате изящен стил. Но фактологията поставям под съмнение, като изключа Джед.....
цитирай
8. jedidiah - към rosmistral
03.01.2012 23:32
Ето, че публикуването на моите текстове ми носи и форма на удовлетворение. Редовете написани от Вас са като прекрасен лъч светлина в пространството. Вие ме дарихте с един прекрасен ден за което ви благодаря. Винаги съм си мислел, че един труд колкото и тежък и времеемък да е бил е достатъчно да се оцени само от един човек и той - трудът писание започва нов живот и придобива уникален смисъл. Благодаря от името на ДЖЕД, че относно НЕГО няматесъмнение във фактологията. Вие по един различен начин доказвате правотата в моите твърдения, че в Дома на Инвалидидите в Париж няма и помен от Наполеон, за съжаление никой няма да даде разрешение да се проверява, но аз и със сърцето ми съм убеден, че там е JEDIDIAH - СОЛОМОН. Тепърва анализирам интериорнотоо пространство за още преки и коствени доказателства на моите думи. Имам една молба към теб ако можеш да ми изпратиш материали относно теорията за Наполеон и къде е погребан ще съм ти много благодарен.
цитирай
9. анонимен - Страхотна статия и моного логична но кои да се сети или замисли по рано
14.08.2012 13:02
Много интересна статия аз скоро научих за Джед и доста ме заинтригува един случаен човек с когото говорих на тази тема. Бих казала простот беше един клиент, но доста начетен и знаещ точно какво иска. А коментара за Джет с него си беше огромно предизвикателство да науча новото което дори не съм подозирала. Та така попаднах и на тази тема която смятам, чее доста уникална. Нека повече хора се интересуват кои точно е Джет. Благодаря че сте се постарали да уточните в тази тема това което човек научава е доста доста загадъчно. Само при мисълта за една НОВА РЕЛИГИЯ ......
с поздрав Меги
цитирай
10. анонимен - Много интересна статия аз скоро ...
14.08.2012 13:04
анонимен написа:
Много интересна статия аз скоро научих за Джед и доста ме заинтригува един случаен човек с когото говорих на тази тема. Бих казала простот беше един клиент, но доста начетен и знаещ точно какво иска. А коментара за Джет с него си беше огромно предизвикателство да науча новото което дори не съм подозирала. Та така попаднах и на тази тема която смятам, чее доста уникална. Нека повече хора се интересуват кои точно е Джет. Благодаря че сте се постарали да уточните в тази тема това което човек научава е доста доста загадъчно. Само при мисълта за една НОВА РЕЛИГИЯ ......
с поздрав Меги

janoaria@abv.bg
цитирай
11. jedidiah - Благодаря за отзива Ви, радвам се че ...
12.09.2012 01:37
Благодаря за отзива Ви, радвам се че хората провиждащи в посока ДЖЕД се множат, защото истината никога не може да се крие, колкото и усилия да полагат някой жители на планетата ни.
С уважение Любо Jedidiah
цитирай
Търсене

Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031