Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.04.2019 10:25 - Крилатите дракони. Космически кораби. Квантови компютри, изкуствен интелект, комуникации с квантово сплитане. Стелт. Свъхсветлинно радио и РЛС.
Автор: 4ervenaarmia Категория: Други   
Прочетен: 4717 Коментари: 39 Гласове:
1

Последна промяна: 15.12.2020 00:30

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Крилатия дракон има стелт космически кораби.
Нека разгледаме основните му типове космически кораби. Общо взето по размери са стандартни, сходни са по въоръжение и типаж. Космическите им градове кораби са около 20км, базови космически кораби  - малък космически град са около 1-1.5 км, космическите кораби(КК) - крайцери ракетоносци-самолетоносачи са около 300м, космическите кораби(КК) амфибии-подводници са с различни размери, изтребителите са едно-двуместни с крила и  кабина като на сегашните самолети изтребители. Всичките космически кораби на Крилатия дракон са стелтове. Космическите кораби на Крилатите дракони са най-бързите в света. Крайцерите - ракетоносци и самолетоносачи на Крилатия дракон са най-бързите космически кораби в света след изстребителите му. А изстребителите му са най-бързите космически кораби в света.

Стелт:
Стелт покритието се прави от въглерод - въглен или графит защото е с високо електрическо съпротивление поглъща индуцираните токове и намалява многократно отражението на радиовълните на радарите. Покритието трябва да е тънко, за да е с по-голямо електрическо съпротивление. Прави се от боя или емаил покритие наситени с въглероден - въгленов или графитен прах.
Космическите кораби са с екрановакумна изолация. Тя намалява топлинното - инфрачервеното излъчване.

Космическите кораби на Крилатия дракон са както следва:
 - космически град тип "Аул", триъгълен, с леко заострена кърма, с два вертикални опашни стабилизатора. С размери около 20км. ширина 15км висок 1,5 км, а с опашните стабилизатори още 1,5км. Има на борда си всичко необходимо и yдобства за живот вкл. паркове, градини, резервати. На много нива е има пристанищен етаж да космическите кораби да прибира, жилищен и заводски етаж, и много градини и паркове етажи - общо 12 хил.кв.км градини и паркове. Основното му население е от 2 мил. души. Това са основния тип космически кораби в които живеят НЛО астронавтите на Крилатия дракон. 
 - базов космически кораб  - малък космически град тип "Юрта" триъгълен с два вертикални опашни стабилизатора, дължина 1,5км, ширина 1км. висок 100м и с опашните стабилизатори още 100м. И той има на борда всичко необходимо и удобства за живот вкл. паркове, градини, резервати.
  - изстребители "Стрела" космически кораби - прилича малко на изтребителите Су 27, Су 35, като самолетите МиГ29 ОВТ е. Двигателните блокове под тялото и крилете са със скосени стени.
 - Въоръжението им е от ракети, скорострелни малокалибрени оръдия и лазерни оръдия. Ракетите са с три четворки крила като средната е по-голяма. Снарядите и ракетите са с оптични призми гравитатори служещи и за светлинен заряд с мощност на атомна бомба, като се взривят призмите освобождават заредената светлинна енергия.
Ракетите за избягване зенитната защита са маневриращи, извършват хаотични маневри. За да не пропуснат цел, която извършва избягващи маневри, се пускат по две ракети една след друга на подходящ интервал, ако първата пропусне от следващата не може да се измъкне.
Свръхсветлинни лазерни оръдия. Лазерите с много кратък, но много мощен импулс концетрират голяма енергия и тя може бута напред пространството заедно с светлинния импулс, така скороста му става по-голяма от тази на светлината, защото самото пространство се движи заедно с него.
 - лек космически кораб амфибия-подводница тип "Морски дракон" пурообразна. Може да носи различен брой хора. Освен ракети, скорострелни малокалибрени оръдия и лазерни оръдия има и торпеда. размери от 60м до 150м.
 - крайцери-самолетоносачи ракетоносачи "Мацка", триъгълен, с два вертикални опашни стабилизатори. Дълги около 300м, широки 200м, високи 20м и с опашни стабилизатори 20м. Носи около 120 изтребители или леки космически кораби. Има и ракети, скорострелни малокалибрени оръдия и лазерни оръдия. 
Носи стотици универсални ракети. Има и по-малки ракети, скорострелни малокалибрени оръдия и лазерни оръдия. Ракетните залпове на този тип кораби помитат всичко. Носи и около 120 самолета космически кораби - изтребители, транспортни и разузнавателни.
Лек универсален транспортен космически кораб "Котка" дълъг 20м широк 15м. Триъгълен с два опашни стабилизатора.
Разузнавателен космически кораб "Орел" дълъг 20м широк 15м. Триъгълен с един опашен стабилизатор. С два телескопа - сдвоен телескоп с огледала по 2м отгоре и с РЛС чиния отгоре като АУАКС самолет.

Схеми на двигателите на космическите кораби - за по-високи скорости.
Високата скорост на космическите кораби се осигурява от схемата на двигателите им. Тя се осигурява от заредени оптични призми с въртяща се в тях светлинна енергия с пълно вътрешно отражение - гравитатори. Те са подредени в пояс по края на космическия кораб и в по две успоредни линии отгоре и отдолу на кораба за триъгълните космически кораби, а в изтребителите и пурообразните в три реда един над друг от по две успоредни линии. Поясът оптични призми гравитатори като завъртят в една посока завъртат пространството около кораба и то се изкривява и той преминава направо през него - прескача. Подредените в две успоредни линии оптични призми гравитатори като завъртят в една посока завъртат пространството около кораба и то се изкривява и той преминава направо през него - прескача, а като се завъртят двете линии една срещу друга дава гравитационна тяга.
С използването на комбинация от двата типа  - тяга и изкривяване чрез въртене на пространството се постига голяма скорост. Може да се използват различни комбинирани ходови режими според завъртането и да се развиват различни скорости.

Огнеупорни и високоякостни сплави за космически кораби и самолети.

Алуминиеви и магнезиеви сплави с калций, те са леки, твърди, здрави и яки, огнеупорни - издържат поне 2000 градуса по Целзий.
Калцият заздравява структурата на сплавта, кристалната структура и междуатомни връзки, за това. При бронзите е същото.
Титановите сплави с калций са още по-здрави, яки, твърди и огнеупорни и те са леки.
Силициева стомана с 10%-12% силиций. Той заздравява структурата на сплавта, кристалната структура и междуатомни връзки, за това. Подобен на въглерода, но прави стоманата по еластична. Тя е равностойна на хромовата стомана, яка и огнеупорна поне 2000 градуса. Подходяща е за самолетни реактивни двигатели и др.

Въоръжението.
Е от ракети, скорострелни малокалибрени оръдия и лазерни оръдия. Ракетите са с три четворки крила като средната е по-голяма. Снарядите и ракетите са с оптични призми гравитатори служещи и за светлинен заряд с мощност на атомна бомба, като се взривят призмите освобождават заредената светлинна енергия.
Ракетите за избягване зенитната защита са маневриращи, извършват хаотични маневри. За да не пропуснат цел, която извършва избягващи маневри, се пускат по две ракети една след друга на подходящ интервал, ако първата пропусне от следващата не може да се измъкне.

Свръхсветлинни лазерни оръдия. 
Лазерите с много кратък, но много мощен импулс концетрират голяма енергия и тя може бута напред пространството заедно с светлинния импулс, така скороста му става по-голяма от тази на светлината, защото самото пространство се движи заедно с него.

Квантови компютри, изкуствен интелект, комуникации с квантово сплитане.
Компютри с изкуствен интелект може да се направят, като се използват квантови компютри с комбинирана, цифрова и логаритмична логика. Така ще имат необходимата мощ, но и прецизност. 
Квантово сплитане на електроните се получава като се използват двойни донори и акцептори. Те може да са от един атом или от двойка атоми. Донорите освобождават едновременно два електрона, така че те са квантово сплетени. Акцепторите захващат и после освобождават едновременно два електрона, така че те се сплитат квантово. Ако са били вече квантово сплетени с други се получават верижно сплетени електрони. 
Така може да се направят квантови компютри. 
Квантовото сплетени електрони прехвърлени от едно устройство на друго служат за комуниция, информацията се предава чрез тях мигновено от един на друг без значение от разстоянието. Директна връзка.
Има и друго предимство, не може да се подслушва.
Двойки атоми донори и акцептори в полупроводника се получават от проникване на цели молекули.
Квантовия компютър работи с определяне и промяна на квантовото състояние на електроните по-точно ориентацията на техния спин - магнитния спин. Това става с помощта на магнитното поле подобно на флаш памет.
Квантовите компютри работят с кръстосано изчисляване чрез квантовото сплитане. Така постигат голяма изчислителна мощ.
- нано интегрални схеми, наноелектроника, се правят с електронен лъч.

Свръхсветлинно радио и радиолокатори.
Когато дължината на вълната на електромагнитните вълни, на кванта - фотона, е по-голяма от приeмащия и излъчващия я обект скороста й става по-голяма от тази на светлината съгласно Принципа на неопределеността. Ако се използват нанотехнологии или мазери става по този начин, мазери защото мазерът работи на молекулно, атомно ниво стига да се ползва не само за излъчване но и за приемане, при него излъчването и приемането на радиовълните става от атомите и молекулите.
Тези устройства нанотехниката радио и мазери приемници и предаватели се използват за свръхсветлинно радио и радиолокатори, удобни за звездолетите космически кораби. Действат на звездни космически разстояния.
За многочестотни мазери се използва смес от няколко различни подходящи вещества.

Пригаждане за живот на планети, строителство на планети и дори звезди.
С голям флот космически кораби всичко е възможно. Произвеждаш - възстановяваш запасите от всякакви видове вещества, материали с помощта на машините на времето. Планетите се коригират орбитата и оборотите на въртене като множество космически кораби ги бутат едновременно. Размера на планетата се коригира с насипване на нужните материали или с отнемане на маса от нея с много мощни взривове на светлинни бомби. Насипват се, пускат нужните въздух вода и почва. После се пристъпва към засяване и заселване с нужната растителност и животни. Може да се създават и цели планети от нулата като се насипват нужните материали. Може да създадеш дори и звезда като насипваш нужните материали, само повече време отнема, но времето е достатъчно за астронавтите които имат машини на времето за възкресение и вечен живот.
Така че наличието на планети годни за живот не е проблем за развитата наука и технологии.

Облагородени водорасли за храна.

Те са подходящи за изхранването на астронавтите тъй като се възпроизвеждат бързо и не заемат много място. Хлорелата или подобни водорасли, а хлорелата съдържа всички необходими за живота вещества и не само тя, се облагородяват с ядливи растения като се сливат клетките им - получава се хаплоиден набор гени. Използват се плодните, семенни, зърнени, грудкови, луковични, кореноплодни и листни клетки да се получат хранителните им и вкусови качества. Облагородените водорасли се използват за храна в прясно, охладено, замразено, сушено и консервирано състояние. След обработка от тях може да се направят и заместители на месо, маргарин, сирене, мляко, кашкавал и други продукти.
Освен за храна в космоса може да се ползват за храна и на Земята. Евтини са и на сметка.

Графен - получаване
Графен кристалчета се получават от графита(въглерод) при високо налягане, пресоване, но не толкова високо налягане като за получаване на диамант.
Монокристали графен се получават с кристализация от графеново кристалче с електролиза на въглероден двуокис или въглероден окис.

Химия с резонансни електромагнитни вълни. Рей ки.
Всяка молекула има свои честоти, енергийни нива на електроните. С облъчване с резонансни електромагнитни вълни молекулните електронни връзки се разпадат или се стимулира свързването на нови. Това може да се използва за добива на химични вещества или химичен синтез.
Това може да се използва и в биохимията.
Използвано в медицината, разрушава вредни вещества, микроби и образувания в тялото. Стимулира регенерацията и заздравяването. Образуване на нови нужни органични молекули.
Това е в основата на лечителското изкуство Рей ки, което използва електромагнитни излъчвания от човешкото тяло.

Киборги с наноботи, наноелектоника с изкуствен интелект.
Наноботите се изработват с комплект игли от молибден, волфрам и др., и с електронен лъч - фокусиран.
Тялото на човека се напълва с наноботи. Те просто се инжектират. Те представляват интегрални схеми от графен с механични крайници-ръце тип сепия от усукани въглеродни, графенови, нишки които се нагряват от тока и разширяват - удължават така се извиват и движат. Имат и фасетъчни очи от фотоклетки. Възпроизвеждат се - произвеждат нови наноботи от елементите, веществата в организма с електролиза и механичните си манипулатори. Захранват се с резонанс на радиовълни от организма естественото му радиоизлъчване от веществата му, честотата на водорода е най-подходяща.
Наноботите са с квантов компютър и квантово сплитане комуникации помежду си. Компютър с изкуствен интелект.
Така се създават киборги с наноботи, наноелектроника с изкуствен интелект.
Наноботите се предават и на поколението от тялото на майката и с семето на мъжа. Така киборгите се размножават.
Киборгът има формирани от наноботи: 
- микрослушалка зад ухото за съобщения, които са на ниво подпрагови усещания слаб звук който не се чува като глас но стига до подсъзнанието и се явява като мисъл, подсеща.
- микроларингофони в гърлото за общуване с машината без да се издава глас, като пилотите.
- наноботи в очите, ретината, за да вижда машината. Трето инфрачервено око на челото, фасетъчно. Подобно на инфрачервените сензори на гърмящата змия.
- фазов радиолокатор и радио. Използване на черепната кутия и молекулите и атоми в организма като мазер. Радиовръзка, също и квантово сплитане комуникации с централата и с сродните киборги. Може да лекуват с резонансни радиовълни - Рей ки.  Радиопредаване на мисли с радиовълни резонансни с молекулите и атомите в тялото или микровълни модулирани с глас. Може да използват и радио-оръжие - микровълни или резонансни радиовълни модулирани с инфразвук, който разкъсва тъканите.
Тялото се управлява чрез нервите с наноботи при нужда. Управление в единство с мозъка и съветите от микрослушалката зад ухото, подсещане.

Биороботи. Сайлони.
Човешкия ген е близък до този на житото 85%.
Това може да се използва за серийно производство на биороботи - изкуствени хора. Може да се правят и от царевица, тя е близка до житото, а разликата в гена няма значение защото не засяга отличителните човешки гени.
Правят се във вани от царевична или житена маса с биосинтез с резонансни електромагнитни вълни. Синтезират се допълнителните отличителни човешки гени, но и те са подобрени, най-доброто от човешките гени, но се създават разнообразни типове за разнообразие. Създава се изкуствена памет с синтез на РНК.
Биороботите се напълват с наноботи, наноелектроника с изкуствен интелект и стават киборги.
Царевицата е по-добра за създаване на биороботи и те са по-добри от човека, по-силни и издръжливи, защото царевицата е по-силен и издръжлив организъм от житото(гена на житото съвпада с 85% от човешкия), тя например расте по-силна и голяма и издържа на суша.

SS Крилати дракони
SS Крилати дракони - Сайлонски сили Крилати дракони, в кирилицата S e буквата село, а С е буквата слово.
Компютрите с изкуствен интелект се наричат "Орион"
Роботите се наричат "Янко". Стандартният робот прилича на рицар в доспехи, прилича на центурионите от филма "Бойна звезда Галактика", с хоризонтален дълъг прорез за зрението, очите на робота. Те са от леки здрави метални сплави.
Киборгите биороботи се наричат "Кашик", защото се правят от каша. Бойните им сфандри са бронирани с лека, но здрава броня.

Бъдещето е на машините. Изкуствения интелект. Човека няма бъдеще. Сайлоните идват.
Бъдещето е на машините. Изкуствения интелект. Човека няма бъдеще. Машините превъзхождат живите организми и човека в това число в всяко отношение. Изкуствения интелект на машините превъзхожда човешкия. Хората нямат бъдеще. Бъдещето е на машините. Хората ще бъдат заменени от интелигентните машини, компютри, роботи и други. Киборгите биороботи за живи машини и бъдещето е тяхно също. Сайлоните идват.

Крилатите дракони
Змейовете са трима братя времеви близнаци, от различни варианти на времето. Те са НЛО астронавти дошли от бъдещето и живеещи сега в космоса, освен единия, който е сегашния Крилат змей който живее на земята. Наричат се Крилати змейове или Крилати дракони, но това е просто име. Те са хора.
Те са о сами себе си породени не 8 братя. Защото са направили затворен кръг във времето - възел на времето и са дошли от времето в което са се върнали.
Единия е Красимир Ангелов той е успял и учил физика висше, открил космическите технологии, успял е. 
Втория е Крилатия дракон него го смачкали враговете ни заговорници на земята защото не им изнасяло технологиите му за свободна енергия и добив на ресурси, нали те държат богатството си и власта на контрола върху ресурсите и търговията с тях. НО той все пак успял да открие космическите технологии  и бил прибран от своите НЛО астронавти дошли от бъдещето и направили затворен кръг във времето - възел на времето и са дошли от времето в което са се върнали.
Третия е Крилатия змей сегашния който живее на Земята:
http://futuretechbg.blog.bg/
И той успя да открие космическите технологии.
Крилатите дракони змейове са български НЛО астронавти  живеещи в космоса, дошли от бъдещето и живеещи в космоса.
Жени на Крилатия дракон.
Жените на Крилатия дракон са сайлонки  - съвършенни, много красиви и умни.
Официалната му жена е:
1. Дияна Деница - висока, снажна, стройна, с снежнобяла кожа, с хубаво дълго лице леко скосено от скулите към брадичката която е ясно изразена, с дълъг остър хубав чип нос, брюнетка, боядисва си косата руса. Умна и красива.
И техните държанки, че жените се харесват, обичат да се гледат в огледалото че са красиви, на жената й е по-хубаво с приятелки, отколкото само с мъж в леглото:
- Дияна Василиса Зайцева - уч/лка финансови сметки, Свищака. Висока, снажна брюнетка, с хубава фигура правоъгълно лице с изразени скули, полуяпонка, очи - на бялата раса. Умна и красива.
- Адашката - от книжниците от градската им бърлога. Височка, снажна, с хубава фигура, красиво триъгълно лице, брюнетка, с леко азиатска отсянка, сев.корейска. Красива и умна.
- Ана -
 съученичка му от 4кл. отличничка, брюнетка, средна на ръст,  хубава фигура с заоблени форми, бедра, с хубаво дълго лице.
- Яна -
 брюнетка, висока снажна с хубаво тяло и заоблени форми, с големи гърди и триъгълно-обло хубаво лице.
- Катя -
 руса, висока стройна с леко заоблени форми, големи високи гърди, дълго хубаво лице.
- Ани -
 руса, височка снажна с хубаво тяло и заоблени форми, с големи гърди и триъгълно-обло хубаво лице.
- Боряна -
 Боряна, съученичка му от 7кл. брюнетка, ср.ръст, красиво правоъгълно лице, хубаво тяло с заоблени форми и големи гърди.
- Ели Самурая - брюнетка, височка стройна, леко заоблени елегантни форми, хубави средно големшки гърди, дълга шия и дълго красиво лице с леко японска отсянка, с остра брадичка.
- Дияна Самодива - 
красиви и финни черти на лицето, правоъгълно лице с изразени скули, брюнетка, висока с хубаво тяло стойно и снажно с заоблени форми.
- Венцислава
 - висока снажна брюнетка с заоблени форми, дълга шия, овално лице и големи гърди.
- Тина - височка, брюнетка, овално триъгълно лице, кръшна снага с хубави заоблени форми и големи гърди.
- Виолета - 
височка, руса, овално триъгълно лице, кръшна снага с хубави заоблени форми и големи гърди.
Това ще са жените на Крилатия змей. Те са усъвършенствани копия сайлонки, биороботи нанокиборги правени по негова поръчка, много красиви, умни, волеви и добри.
Забележка: Билкова рецепта за увеличаване и стягане на гърдите на жените. Вземат се сминдух, люцерна/червена детелина и хрян. По една щипка дневно. За 3 месеца гърдите стават доста големи.
Билкова рецепта за противозачатъчни.
Взема се кориандър една щипка месечно или копър две щипки, или хрян на върха на чаена лъжица. Не вреди и няма странични ефекти.
А жълта боя за коса за изрусяване. Прави се от отвара от коприва и елхова смола за залепване, захващане и трайност на боята. От въглен и елхова смола се прави черна боя за коса. 

Крилатия Змей на 01.10.2019г му рязаха скулите - пластична хирургия, че ги бъркали самурайте, щото уж ги би било срам от расата им, то ко можеха да се опрат и на малкия пръст на самурайте и японците... Па европейските улани са се монголи, а хусарите чехи...
Крилатия дракон/Крилатия змей е с хубав ген, клонинг, той е умен, сега има малка разлика личи в огледалото - няма му скулите. Упоен, лазерна хирургия. Рязали са добре, да, прилича на себе си.

Скоро го забеляза като се гледа в огледалото, опипа коста на лицето - разлика има. Но Крилатия змей пак си е Крилатия змей.

Жените на Крилатия дракон/Крилатия змей са жените изброени по-горе усъвършенствани копия сайлонки, биороботи нанокиборги правени по негова поръчка, много красиви, умни, волеви и добри. Това е така за да са едно и в следващия, новия си живот, една плът и кръв.



Забележка: Крилатия Змей Дракон се нарича, защото е Красимир Ангелов, а по някои крайща на България наричат змията краса - шарената, защото е с краски - шарки, та Красимир значи змей, а нашите змейове са крилати, освен това е Ангелов, а ангелите са крилати, значи пак Крилат Змей. А и как да наречем Откривателя на космическите кораби(ракети) летящи в бездните на Вселената, а и теорията на Нищото, която е тайната на Квантовата механика и Теория на относителността - Крилат Дракон. Това е той, Крилатия дракон.
Но тези неща вече сме ги казвали.


Само в България има в подземни НЛО бази 5 мил. войски на Крилатите дракони и само чакат да изскочат, ако се наложи. А от космоса и от другите бази може да се прехвърлят още много милиони войска.

Крилатите дракони могат да помогнат много на България, стига самите българи да поискат. Те могат да ни превърнат в просперираща и модерна държава. Да станем Велика сила. Да овладеем космоса и да се радваме на постиженията на космическите и времеви технологии.

Но България сега се управлява от долни предатели, непрителски шпиони, народни врагове и изедници, които слугуват на подлите илюминати и юди. Те са наши кръвни врагове и са изключително подли коварни, прости и тъпи. Предателите служат на подлия долен заговор на илюминатите юди, които искат да завладеят света и да ни смачкат и да ликвидират нашата родина.
Предателите напълно заслужават нашите НЛО астронавти на Крилатите дракони да им спретнат военен преврат. Мръсни предатели и долни врагове на народа.


Забележка:

Както виждаме Крилатия дракон и неговите НЛО са голяма, най-великата космическа суперсила. Разгромиха всички врагове в космоса. Сега космоса е очистен от неприятели. Остава земята. НЛО силите на Крилатия дракон са тук и могат да помогнат и сега на нас стига да искаме.
Така че оставете всички глупости и заблуди и направете нещо полезно и разумно, нещо за полза народу.
А Българите са заблудени и измамени от враговете, които ги водят към гибел.
И е крайно време българите да разберат, че ги лъжат и заблуждават.
Българите са заблудени, водят се по акъла на Запада и на различни измамници, които ги заблуждават ги и ги съсипват.
За това оставете глупостите и заблудите и се хванете да правите полезни и разумни неща.
България трябва да бъде спасена, да развие модерна индустрия, технологии и икономика с помощта на планиране, държавна собственост, държавно участие и помощ. Трябва да развие и космическите технологии и да овладеем космоса. Друг път няма. Само така ще има бъдеще за България.
Ето препоръките ни тук:
http://futuretechbg.blog.bg




Гласувай:
2



1. 4ervenaarmia - Пригаждане за живот на планети, строителство на планети и дори звезди
25.04.2019 09:07
С голям флот космически кораби всичко е възможно. Произвеждаш - възстановяваш запасите от всякакви видове вещества, материали с помощта на машините на времето. Планетите се коригират орбитата и оборотите на въртене като множество космически кораби ги бутат едновременно. Размера на планетата се коригира с насипване на нужните материали или с отнемане на маса от нея с много мощни взривове на светлинни бомби. Насипват се, пускат нужните въздух вода и почва. После се пристъпва към засяване и заселване с нужната растителност и животни. Може да се създават и цели планети от нулата като се насипват нужните материали. Може да създадеш дори и звезда като насипваш нужните материали, само повече време отнема, но времето е достатъчно за астронавтите които имат машини на времето за възкресение и вечен живот.
Така че наличието на планети годни за живот не е проблем за развитата наука и технологии.
цитирай
2. 4ervenaarmia - Облагородени водорасли за храна
25.04.2019 09:19
Те са подходящи за изхранването на астронавтите тъй като се възпроизвеждат бързо и не заемат много място. Хлорелата или подобни водорасли, а хлорелата съдържа всички необходими за живота вещества и не само тя, се облагородяват с ядливи растения като се сливат клетките им - получава се хаплоиден набор гени. Използват се плодните, семенни, зърнени, грудкови, луковични, кореноплодни и листни клетки да се получат хранителните им и вкусови качества. Облагородените водорасли се използват за храна в прясно, охладено, замразено, сушено и консервирано състояние. След обработка от тях може да се направят и заместители на месо, маргарин, сирене, мляко, кашкавал и други продукти.
Освен за храна в космоса може да се ползват за храна и на Земята. Евтини са и на сметка.

Клетките се сливат като при растенията при които така се правят хибриди от клетки в разтвор като се маха обвивката им с сапонини и те се сливат.
.....................................................................................................

Сапони се получават от растението сапунче. Лесно се смачква и размиват в малко вода.
Ако няма тази възможност, най-подходящи са сапуни получени от луга, поташ от промиване на растителна пепел и пресни хубави мазнини растителни или животински, като краве масло, лой и др.
цитирай
3. 4ervenaarmia - Огнеупорни и високоякостни сплави за космически кораби и самолети.
01.05.2019 09:33
Огнеупорни и високоякостни сплави за космически кораби и самолети.
Алуминиеви и магнезиеви сплави с калций, те са леки, твърди, здрави и яки, огнеупорни - издържат поне 2000 градуса по Целзий.
Калцият заздравява структурата на сплавта, кристалната структура и междуатомни връзки, за това. При бронзите е същото.
Титановите сплави с калций са още по-здрави, яки, твърди и огнеупорни и те са леки.
Силициева стомана с 10%-12% силиций. Той заздравява структурата на сплавта, кристалната структура и междуатомни връзки, за това. Подобен на въглерода, но прави стоманата по еластична. Тя е равностойна на хромовата стомана, яка и огнеупорна поне 2000 градуса. Подходяща е за самолетни реактивни двигатели и др.
цитирай
4. 4ervenaarmia - Графен - получаване
01.05.2019 09:34
Графен кристалчета се получават от графита(въглерод) при високо налягане, пресоване, но не толкова високо налягане като за получаване на диамант.
Монокристали графен се получават с кристализация от графеново кристалче с електролиза на въглероден двуокис или въглероден окис.
цитирай
5. 4ervenaarmia - Химия с резонансни електромагнитни вълни. Рей ки.
01.05.2019 09:35
Всяка молекула има свои честоти, енергийни нива на електроните. С облъчване с резонансни електромагнитни вълни молекулните електронни връзки се разпадат или се стимулира свързването на нови. Това може да се използва за добива на химични вещества или химичен синтез.
Това може да се използва и в биохимията.
Използвано в медицината, разрушава вредни вещества, микроби и образувания в тялото. Стимулира регенерацията и заздравяването. Образуване на нови нужни органични молекули.
Това е в основата на лечителското изкуство Рей ки, което използва електромагнитни излъчвания от човешкото тяло.
цитирай
6. 4ervenaarmia - Киборги с наноботи, наноелектоника с изкуствен интелект.
01.05.2019 09:37
Наноботите се изработват с комплект игли от молибден, волфрам и др., и с електронен лъч - фокусиран.
Тялото на човека се напълва с наноботи. Те просто се инжектират. Те представляват интегрални схеми от графен с механични крайници-ръце тип сепия от усукани въглеродни, графенови, нишки които се нагряват от тока и разширяват - удължават така се извиват и движат. Имат и фасетъчни очи от фотоклетки. Възпроизвеждат се - произвеждат нови наноботи от елементите, веществата в организма с електролиза и механичните си манипулатори. Захранват се с резонанс на радиовълни от организма естественото му радиоизлъчване от веществата му, честотата на водорода е най-подходяща.
Наноботите са с квантов компютър и квантово сплитане комуникации помежду си. Компютър с изкуствен интелект.
Така се създават киборги с наноботи, наноелектроника с изкуствен интелект.
Наноботите се предават и на поколението от тялото на майката и с семето на мъжа. Така киборгите се размножават.
Киборгът има формирани от наноботи:
- микрослушалка зад ухото за съобщения, които са на ниво подпрагови усещания слаб звук който не се чува като глас но стига до подсъзнанието и се явява като мисъл, подсеща.
- микроларингофони в гърлото за общуване с машината без да се издава глас, като пилотите.
- наноботи в очите, ретината, за да вижда машината. Трето инфрачервено око на челото, фасетъчно. Подобно на инфрачервените сензори на гърмящата змия.
- фазов радиолокатор и радио. Използване на черепната кутия и молекулите и атоми в организма като мазер. Радиовръзка, също и квантово сплитане комуникации с централата и с сродните киборги. Може да лекуват с резонансни радиовълни - Рей ки. Радиопредаване на мисли с радиовълни резонансни с молекулите и атомите в тялото или микровълни модулирани с глас. Може да използват и радио-оръжие - микровълни или резонансни радиовълни модулирани с инфразвук, който разкъсва тъканите.
Тялото се упр. чрез нервите с наноботи при нужда. Упр. в единство с мозъка и съветите, подсещане.
цитирай
7. 4ervenaarmia - Биороботи. Сайлони.
01.05.2019 09:38
Човешкия ген е близък до този на житото 85%.
Това може да се използва за серийно производство на биороботи - изкуствени хора. Може да се правят и от царевица, тя е близка до житото, а разликата в гена няма значение защото не засяга отличителните човешки гени.
Правят се във вани от царевична или житена маса с биосинтез с резонансни електромагнитни вълни. Синтезират се допълнителните отличителни човешки гени, но и те са подобрени, най-доброто от човешките гени, но се създават разнообразни типове за разнообразие. Създава се изкуствена памет с синтез на РНК.
Биороботите се напълват с наноботи, наноелектроника с изкуствен интелект и стават киборги.
Царевицата е по-добра за създаване на биороботи и те са по-добри от човека, по-силни и издръжливи, защото царевицата е по-силен и издръжлив организъм от житото(гена на житото съвпада с 85% от човешкия), тя например расте по-силна и голяма и издържа на суша.
цитирай
8. 4ervenaarmia - Диаманти - производство
01.05.2019 09:46
Диаманти от графит(въглерод) се получават с пресоване, с високо налягане, но са много ситни. Получават се и от налягането на взрив. Използва се барут. Ако се използва мощен експлозив в бункер може да се получат по-едри диаманти.
цитирай
9. 4ervenaarmia - Пещи с висок комин за стоманодобив
01.05.2019 11:08
Пещите с висок комин, не доменни, високи пещи, обикновена пещ като фурна но с висок комин, са най-добрите. Те дават стомана тъй като не са задръстени с руда и въглища като доменната. Има тяга, въздух, продухване и се получава стомана като бесмесерова и мартенова. Въглеродното съдържане се регулира с регулиране постъпването на въздух в пеща през отворите за тази цел. Те са с висока производителност тъй като топят и дават желязото бързо.
цитирай
10. 4ervenaarmia - Бъдещето е на машините. Изкуствения интелект. Човека няма бъдеще. Сайлоните идват.
02.05.2019 10:25
Бъдещето е на машините. Изкуствения интелект. Човека няма бъдеще. Машините превъзхождат живите организми и човека в това число в всяко отношение. Изкуствения интелект на машините превъзхожда човешкия. Хората нямат бъдеще. Бъдещето е на машините. Хората ще бъдат заменени от интелигентните машини, компютри, роботи и други. Киборгите биороботи за живи машини и бъдещето е тяхно също. Сайлоните идват.
цитирай
11. 4ervenaarmia - Билкова рецепта за противозачатъчно.
02.05.2019 10:25
Билкова рецепта за противозачатъчно.
Взема се кориандър/копър/хрян. Не вреди и няма странични ефекти.
цитирай
12. 4ervenaarmia - Билкова рецепта за увеличаване и стягане на гърдите на жените.
02.05.2019 10:26
Билкова рецепта за увеличаване и стягане на гърдите на жените.
Пият се сминдух, люцерна/червена детелина и хрян. За 6 месеца гърдите стават големи, а за 1 година много големи.
цитирай
13. 4ervenaarmia - Още нещо за свръхсветлинните РЛС и радио
02.06.2019 17:49
На космическите кораби РЛС и радиосвръзката параболични антени са с захранване с мощност от 100Мт до 2ГВт по-малки и по-големи антени съответно. Поради Принципа на неопределеност мощноста им се увеличава от милиард до трилиони пъти. Това е мощно оръжие, не се надува мощността им ако не трябва.

Киборгите с наноботи, наноелектроника се захранват от тялото с резонанс на радиовълните на молекулите му - водата и водорода с мощност до ок. 1500Вт. А умножете по горните числа за радиооръжие. Такава жива машина може да изпепели цял град, не ами регион. Ако бие на водата и водорода вълни и използва многократно отражение от йоносферата може да достигне всяка точка на земното кълбо.

Свръхсветлинната РЛС фазова може да влияе и променя материята чрез квантите, материалните вълни - наслагването им, вълновите пакети, квантовата холограмна структура на материята,
цитирай
14. 4ervenaarmia - Как да се отървем от наноботите в организма. Обезвреждане на киборги с наноелектроника.
02.06.2019 17:50
От наноботите в тялото може да се отървем лесно с електромагнитен импулс - ЕП. От него наноботите горят, изгаря наноелектрониката, тя е слаба и чувствителна -от ЕП, електромагнитния импулс гори. После остава само боклук, който се изхвърля лесно от тялото по естествен път.
Така може лесно да се обезвредят киборгите, които са с наноботи, наноелектроника, в тялото, организма.
Ако не искаш ЕП - електромагнитния импулс да повреди и другата околна електроника, просто поставяш киборга във фарадеева клетка - защитна клетка или камера от метал, която не пропуска ЕП на вън.
цитирай
15. 4ervenaarmia - ЕП - електромагнитен импулс се получава по следния начин.
04.06.2019 17:55
ЕП - електромагнитен импулс се получава по следния начин. На осцилатор антена, най-добре Тесла бобина или подобна бобина, се подава мощен токов импулс от система трансформаторни бобини и прекъсвач или магнето, подобно на запалването на автомобилите, но даващи много по-високо напрежение. От мощен но кратък импулсен ток жиците на горят. Така се получава ЕП, електромагнитен импулс.
цитирай
16. 4ervenaarmia - Защита от ЕП - електромагнитен импулс на електрониката.
05.06.2019 08:51
Защита от ЕП - електромагнитен импулс на електрониката. Електронните устройства се поставят в фарадеева клетка от метална ламарина или мрежа, а външното свързване се прави с биметални пластинки предпазители.
цитирай
17. 4ervenaarmia - SS Крилати дракони - Сайлонски сили Крилати дракони, в кирилицата S e буквата село, а С е буквата слово.
05.06.2019 18:34
SS Крилати дракони - Сайлонски сили Крилати дракони, в кирилицата S e буквата село, а С е буквата слово.
Компютрите с изкуствен интелект се наричат "Орион"
Роботите се наричат "Янко". Стандартният робот прилича на рицар в доспехи, прилича на центурионите от филма "Бойна звезда Галактика", с хоризонтален дълъг прорез за зрението, очите на робота. Те са от леки здрави метални сплави.
Киборгите биороботи се наричат "Кашик", защото се правят от каша. Бойните им сфандри са бронирани с лека, но здрава броня.
цитирай
18. 4ervenaarmia - Драсни пални клечица
06.06.2019 09:14
Вместо космически се използва думата звезден. Примерно Звездни войски, Военно звездни сили, Звезден флот и т.н.
Вместо думата космос се използва думата вселена. За космическото пространство се използва думата пустотата.
Космическите кораби се наричат звездолети. Така е и по-точно, те са звездолети не просто космически кораби като сегашните, които летят само в близкия космос.
Астронавтите се наричат просто летци и летец. За бъдещето летенето в космоса е нещо обичайно и се наричат просто летци и летец.
Наноелектрониката на нанокиборгите, която се предава и на поколението, се нарича вградена наноелектроника. А слагането й просто слагане на наноелектроника.

Знамето и герба на Крилатите дракони и Велика България. Сегашните.
Знамето на Крилатите дракони и Велика България е червено с крилат дракон с перушина с глава на орел с разперени крила и изпънати тяло и опашка.
Герба на Крилатите дракони и Велика България е крилат дракон с перушина с глава на орел с разперени крила и изпънати тяло и опашка.
цитирай
19. 4ervenaarmia - Някои правила за ракетите ПВО/ПРО
06.06.2019 18:15
Ракетите за избягване зенитната защита са маневриращи, извършват хаотични маневри. За да не пропуснат цел, която извършва избягващи маневри, се пускат по две ракети една след друга на подходящ интервал, ако първата пропусне от следващата не може да се измъкне.
цитирай
20. 4ervenaarmia - Амазонки - феминистки от бъдещето
04.07.2019 09:15
Амазонки - феминистки от бъдещето. Те нямат да имат нужда от мъже. Размножаване - ин витро, с добра организация медицинското обслужване може да насмогне. Сливат две яйцеклетки и оплодената зигота е готова. Ето ви детето. Жена се опложда от жена и нямат нужда от мъже.

(Като слеем яйцеклетки от жени с избраните качества и външен вид се получават жени с желаните качества и външен вид.
Приличат си доста на желаното.)

Яйцеклетките се сливат като при растенията при които така се правят хибриди от клетки в разтвор като се маха обвивката им с сапонини и те се сливат.

Яйцеклетки се получават от менструалната кръв, която се размива в разтвор. За повече отделени яйцеклетки се взима конска доза кориандър/копър/хрян.
цитирай
21. 4ervenaarmia - Те с жените е лесно - сайлонки по поръчка.
08.07.2019 08:59
Може да ти направят жена по поръчка - сайлон. С какъвто искаш външен вид, нравствени и умствени качества, характер.
Дори няма да ти се налага да я крадеш с гравитолет звездолет и машина на времето от времето преди да е "употребена", защото ние стока втора ръка не приемаме... Употребявана стока втора ръка - никога! Това е жена за цял живот! Как?!
цитирай
22. 4ervenaarmia - Компютрите с комбинирана система и логика - цифрова и логаритмична
12.07.2019 06:05
Компютрите с комбинирана система и логика - цифрова и логаритмична са с голяма изчислителна и оперативна мощ и са точни в същото време.
цитирай
23. 4ervenaarmia - Какво е лазера и мазера.
27.09.2019 09:12
Какво е лазера и мазера. Лазера и мазера са квантови резонатори, вълнови резонатори. Просто резонанс на трептенията с собствените честоти на трептене.
Лазерът използва огледала от многослойни прозрачни слоеве. При преминаването от една прозрачна среда в друга светлината претърпява частично отражение, обикновено то е много малко, но слоевете са много, те са с дебелина от половин до четвърт микрон, в зависимост от броя им може да се отрази половината или цялата светлина минаваща през тях.
цитирай
24. 4ervenaarmia - Роботи и биороботи нанокиборги.
03.10.2019 09:17
Един робот се произвежда по-бавно от биоробот нанокиборг, защото е сложен - сглобяване, но за разлика от биоробота нанокиборг и човека може да се копира безпроблемно с машина на времето до безброй свой копия. Така че роботите се произвеждат много по-бързо и лесно от биороботите нанокиборги.
цитирай
25. 4ervenaarmia - Гравитолети дронове
16.10.2019 08:56
Гравитолети дронове - пурообразни с две триъгълни крила и опашен вертикален стабилизатор, прилича на малък изтребител Мираж без кабина. Размери ок. 1м дължина и 70см размах на крилете. С квантов компютър с ИИ, оборудван е с камера, мини РЛС, механични ръце прибирани в тялото, картечница с автоматично презареждане с машина на времето и/или лазерна картечница, може да хвърля гранати или бомба, а с крила може да те насече на парчета, има микрофон и високоговорител за всеки случай. Лети изключително бързо и се телепортира, на практика става невидим с просто око.
Използва се за разузнавателни и специални цели.
Нарича се Модел 200 или накратко 200.
цитирай
26. 4ervenaarmia - Тъмната материя е междузвездния газ, той е по-плътен от представите на съвременниците.
28.10.2019 08:56
Тъмната материя, която държи галактиките и крие масата - гравитационна сила държаща ги, е междузвездния газ, той е по-плътен от представите на съвременниците.
цитирай
27. 4ervenaarmia - За биороботите на царевична основа, царевицата е по-близка до човешкия ген от житото, то е 85% от него, а царевицата е близка до кощрявата.
06.11.2019 08:40
За биороботите на царевична основа.
Доколкото разбрах царевицата е по-близка до човешкия ген от житото, което е 85% от човешкия ген. Царевицата е близка до кощрявата и до гена й.
цитирай
28. 4ervenaarmia - Можеш смени тялото си с ново сайлонско
11.11.2019 10:26
Можеш смени тялото си с ново сайлонско, може да прилича на старото, но да е малко по-различно, съзнанието се прехвърля в новото тяло. Паметта е записана от наноелектрониката му на нанокиборг и от сканираната РНК с радиорезонанс.
За смени на тялото - за цялостна смяна на гена.
цитирай
29. 4ervenaarmia - Космически кораби без стелт покритие служат за примамки и за заблуда на противника.
12.11.2019 10:17
Космически кораби без стелт покритие служат за примамки и за заблуда на противника.
цитирай
30. 4ervenaarmia - Силутитан
15.11.2019 10:22
Сплав на титан и силиций е лека по-здрава и огнеупорна от титана, издържа поне 2000 градуса по Целзий.
цитирай
31. 4ervenaarmia - Производство на чипове и ел.платки.
15.11.2019 10:22
Производство на чипове и ел.платки.
Използва се покриване с лак или тънък филм, който се изпарява или изгаря лесно от силна светлина или електронен лъч като при офсетовия печат.
цитирай
32. 4ervenaarmia - Персонални гравитатори за летене, телепортация и машини на времето.
03.03.2020 14:07
Персонални гравитатори за летене, телепортация и машини на времето.
Роботите имат гравитатори за летене, телепортация и машини на времето. Те могат да са невидими с просто око когато ги използват.
Човешкия модел сайлони, астронавти също имат лични мобилни гравитатори които използват по същия начин.
Те са в масивни ръчни часовници.
Има и за оръжие, в лазерни мерници прикрепвани към него.
цитирай
33. 4ervenaarmia - Продължителност на импулса на лазерите и съответно мощността му.
07.05.2020 23:52
Продължителността на импулса на лазерите и съответно мощността му зависи от коефициента на отражение на челното огледало, което е полуотражателно.
А това зависи от броя на полуотразяващите му слоеве и коефициента им на отражение.
цитирай
34. 4ervenaarmia - Огневата мощ на лазерните оръдия. Лазери и захранване, разбор.
08.05.2020 00:49
Огневата мощ на лазерните оръдия.
Лазерно оръдие с средна мощност 100МВт има поразяваща мощ на изстрела 2кг тротилов еквивалент, а 2000МВт 40кг тротилов еквивалент.
А с импулс са мн. по-мощни (поне 10 пъти по-мощни, че и 100 пъти по-мощни, то зависи от импулса).
... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... .
*****
2ГВт лазерно оръдие се равнява на 185мм оръдие с обикновен тротилов снаряд по поразяваща мощ на изстрела.
100МВт лазерно оръдие се равнява на 75мм оръдие с обикновен тротилов снаряд по поразяваща мощ на изстрела.
... . ...
*****
... . ...
Лазерни оръдия, ок. 30см d, устройство за фокусиране и насочване на лазерния лъч ок. 2м дълго, лазер с дължина:
1)Газов с мощен електрически разряд:
- 3м ок. 100МВт
2)Полупроводников
- 3м ок. 1ГВт
- 4м ок. 2ГВт
- 6м ок. 3ГВт
- 10м ок. 5ГВт
... . ...
Електрически квантови генератори на свободна енергия, вечни двигатели:
С Тесла бобина в цилиндричен кожух отражател метален с полупроводникови комутатори/преобразователи, за 50Хц с кондензатор(цилиндрично руло фолио и изолатор) или намотка - големи са, но не чак толкова. С р-ри: 2м мощност ок. 2ГВт; 1м мощност ок. 1ГВт; 10см до ок. 100кВт.
*****
... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... .
Многослойните полупроводникови лазери се правят от отливане на слоеве стъкло от съответния материал и полупроводникови слоеве на полупроводникови лазери или светодиоди микроелектроника.
От специални стъкла се правят и твърдотелни лазери например.
... . ...
Големи екрани на телевизори от светодиоди, микроелектроника, се произвеждат лесно и са масово производство.

Икономични, и висококачествени, сравнително евтини, плоски екрани, тънки монитори и телевизори. Масово се ползват в мобилните телефони, лаптопи и таблети.
... . ...
*****
цитирай
35. 4ervenaarmia - Лазерни пистолети и пушки - равни са на гранатомети.
08.05.2020 01:26
Едно полупроводниково лазерно пистолетче има огневата мощ на гранатомет.
100гр тротил. А лазерна пушка/картечница и 600гр тротил поне. Колкото 20мм-30мм снаряд.
... . ...
2м лазерна картечница d 10мм до 20мм - ок. 2кг-6кг тротилов еквивалент или 75мм-120мм снаряд.
3м лазерна картечница d 30мм - ок. 18кг тротилов еквивалент или 125мм снаряд.
*****
цитирай
36. 4ervenaarmia - Стрела - космическите изтребители.
08.05.2020 11:22
*****
Космическите изтребители Стрела приличат на МиГ 29 ОВТ.(по-малко на Су 27) р-р 16м/12м/6м.
Те имат две линии гравитационни оптични призми в тялото и по две линии гравитационни оптични призми в двата двигателни блока под тялото и крилете.
В двигателните блокове под тялото са вместени и по едно с 4ГВт средна мощност полупроводникови лазерни оръдия, общо две, и др. уреди и прибори. Или по две лазерни оръдия с мощност 2ГВт.
Има и лазерни картечници в тялото.
цитирай
37. 4ervenaarmia - Вакуумни помпи
08.05.2020 19:00
Най-подходящите за масова употреба вакуумни помпи, за промишлеността, и за космоса космическите кораби - примерно за шлюзовите камери които могат да бъдат доста големи - цял хангар, са роторни помпи с леко масло; (има и вакуумни помпи с минерални масла - силиконови). Вакуумни помпи роторни с леко масло.

За подготвянето на шлюзовата камера може да се почака известно време за евакуирането на въздуха.
цитирай
38. 4ervenaarmia - Сила на гравитационното поле на гравитаторите, оптичните призми гравитатори.
24.06.2020 02:25
Сила на гравитационното поле на гравитаторите, оптичните призми гравитатори.
Оптична призма гравитатор с размери ок. 10см е с обсег на гравитационното поле ок. 1км.
Оптична призма гравитатор с размери ок. 1см е с обсег на гравитационното поле ок. 100м. Може с оптимално зареждане и оптимизирано зарядно лазерно устройство обсегът на гравитационното поле на едносантиметровата оптична призма гравитатор да достига 200м, 400м, 1200м дори.
- по-масивното устройство обаче е по-здраво и надеждно с по-голяма живучест.
... . ...
*****
цитирай
39. 4ervenaarmia - Самодиви може да се произвеждат като сайлонки.
07.07.2020 20:55
Самодиви може да се произвеждат като сайлонки.
Щот в основата им е царевичния ген, самооплождане при самозадоволяване когато й дойде цикъла.
... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... .
***
То лезбийките по-лесно се самозадоволяват, правят любов с огледалото, отколкото с лесбийка.
...
цитирай
40. 4ervenaarmia - Самодивската ваксина - универсалния имунен антидот, автоимунна специфична ваксина.
09.07.2020 20:27
*Противо самодивска ваксина, да не ви правят бели щерките и жените.
Взема се кръв от жена/самодива и от кръвната плазма получена от нея се приготвя ваксината като на белите кръвни телца се маха клетъчната обвивка с сапони и се инжектира на мъж, най-добре в далака. Така се приготвя специфичната антигенетична ваксина и противо самодивска ваксина.
Противо самодивската ваксина не пречи на жените да зачеват от мъж.
... . ...
*****
Антидота срещу противо самодивската ваксина и лечение срещу нея, който може да се приложи преди или по-късно - после, е следния:

Автоимунна специфична ваксина. АСВ.
Ваксината срещу мутации се прави като ваксината срещу противозачатъчната или специфична генетична ваксина/щам Данте за мажове.
Ваксина срещу мутации се прави като се взема кръв и от кръвната плазма получена от нея с сапони се махат клетъчните обвивки на белите кръвни телца. После така получената ваксина се инжектира на същия човек, най-добре в далака.
... . ...
*****
Забележка: Тази ваксина е универсален имунен антидот. За разлика от свинската. ( : )...
*****... . ...*****
цитирай
41. 4ervenaarmia - Пленяване и плячкосване на неприятелски космически кораби и екипажи.
09.07.2020 20:30
Пленяване и плячкосване на неприятелски космически кораби и екипажи.

За пленяване и плячкосване на неприятелски космически кораб първо го правят на решето с лазерните оръдия и картечници, а после има машини на времето...
... . ...
*****
цитирай
42. 4ervenaarmia - 2 и 200, лисицата Сун Дзъ
31.12.2020 15:21
*Мъдрия се приспособява, простака се подчинява.
... . ...
- Войника знае 2 и 200, та какво остава за лисицата.
... . ...
*****
Прим.
... : ...
А, ща уча на търговия, все едно не знаеш.
Първо продаваш, после ти плащат. Обратното - с плохий конец.
... . ... (;-).
*****
... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... . ... .
Хорошо, ето пример:
... . ...
*****
Ти да не се чудиш на електромобилите, ето най-обикновените електромобили:
- Те с два акумулатора от камионните карат 200-300км(до 400км). А Ладата ако може да изкара 800км... с едно зареждане.
- С Тесла поне 1000км. (;-).
- А за камион тури го двойно.
... . ...
А, за агрегат елгенератор дизелов на камион с Тесли 20МВт. Не е зле.
За военно полеви условия е чудесно. (;-).
- не съм продал военна тайна...
(О Червената армия тва имаше. Аре, бегом до хоризонта и обратно!)
... . ...
За къщите - акумулатори и соларни с Тесла па стаа.
*****
- а соларни с Тесличка - за разни електронни джаджи е екстра.
(То обикновени слънчеви батерии като на елка/калкулатор са колкото една цилиндрична батерийка.)
... . ...
*****
- У флоту дизелелектрически Тесла.
... : ...
Слагам Стрелата от ВСВ на ток и МиГ29А е готов.
... . ...
*****
... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ...
... . ...
ПС: Ша изкупувам запазени Съветски шмайзери.(;-).
Пазарлъка на страна, оръжейна колекция... *(;-).
... . ...
*****
- Гаражен гений е отлично, мож да врътнеш бизнис у некое гаражче, трансформър станция с 20МВт, не е зле, кат за малък град или квартална.
...
- За мирну съвместно съжителство клетвена декларация в съда, то па и спец.закон. Са налози.
***° '
Тесла намотка бълг. тесль намотка за ел.имп.мощ. ТВЧ, и скъс.ангена, разгънат трептящ кръг антена с разтвор.кондензатор и с намотка, тъй като и антена служи и като ел.генератор квантов ТВЧ, с рулокондензатор ил намотка мож дъ си го комутираш по честота для потребление, а токоизправители има. То й динамоелмотор па стаат комутация. Съотношение ток и радиовълни тесла намотка зависи от свързв.и схема мрежата.
Свърването на тесла намотката кат трансформър е простое бройш намотките и свързваш.
... : ...
О звезди и физика чети в диалог с Тамара Томире царицата, шех, глеам на звезди, ида с хвъркатите конци Чигу катанка серябреньи с Тань Шан Чигу конци, катанка де хератски и врани златни кончета. Те алпийски бойни коне отлични съ не впрегай дой деликатесни.
***° '
... : ...
*****
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: 4ervenaarmia
Категория: Технологии
Прочетен: 304355
Постинги: 260
Коментари: 782
Гласове: 67
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Красная армия СВБ ***** 1 0 1 111 1 1001 1 0 111 0 1001 1 0 111 0 101 1 0 1 1 0 0 1 0000 1 1 0 1 1 0 1 1 0 1 0 0 0 0 1 1 0 1 1 1 1 0 ***** RA3 • 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 0 1 0 1 0 1 1 0 *** * •RA3 • 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 0 1 0 1 0 1 1 0 • MG2 • 1 1 1 0 1 1 1 1
2. Красная армия СВБ ***** 1 0 1 111 1 1001 1 0 111 0 1001 1 0 111 0 101 1 0 1 1 0 0 1 0000 1 1 0 1 1 0 1 1 0 1 0 0 0 0 1 1 0 1 1 1 1 0 ***** RA3 • 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 0 1 0 1 0 1 1 0 *** * RA3 • 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 0 1 0 1 0 1 1 0 *** *
3. ENIGMA SCHLOSE 1 0 1 111 1 1001 1 0 111 0 1001 1 0 111 0 101 1 0 1 1 0 0 1 0000 1 0 1 0 1 *** 1 0 0 0 1 0 1 0 1 1 *****
4. ENG ENIGMA 1 0 1 0000 0 0 1 0 1 0 1 *** 1 0 1 0000 0 0 1 0 1 0 1 111 0 101 1 0 1 ***• TV STAG • 1 0 1 0 1 0 0 1 1 0 1 0 1 0 1 1 0 • • TV SRB • 1 0 1 0 1 0 0 1 0 1 0 1 0 1 0 1 1 0 • • TV SRB STG • 1 0 1 0 1 0 0 1 0 1 1 0 1 0 1 0 1 1 0 •
5. • ENIGMA 3ARMIA *** * * 1 0 1 0 0 1 0 0000 0 1001 0 1 1 0 1 ••• 1 0 1 0 0 1 0000 0 1001 1 0 1 1 0 0 1 ••• * * * ** #3039* * • • ENIGMA STAG 1 0 1 0 1 0 1 0 0 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 *** * SRB CLOS 1 0 1 0 1 0 1 0 0 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 *** *
6. *202&1010*1001# *01*4** *3039*** ODIN SRB • 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 0 1 1 0 1 0 1 0 1 * *** GOLD DGAM • RA3 • DGAM STAGEN 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 1 0 0 1 0 1 0 0 1 1 0 • RA3 • DGAM GR 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 1 0 0 1 0 1 0 1 1 0 • RA3 • TV DR 1 0 0 1 0 1 0 1 1 0
7. BLOG COM # • 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 *** * • RA3 • 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 0 1 0 1 0 1 1 0 *** ** *** 1 0 1 0 1 0 1 0 0 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 * • TV • STC • 1 0 0 1 0 1 0 1 1 0 1 0 1 0 1 1 0 • • TV STC STG • 1 0 0 1 0 1 0 1 0 1 0 1 0 1 0 1 1 0 • • TV STRAS • 1 0
8. CEISER TEUER • 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 *
9. [quote=4ervenaarmia] *** ** • CEISER NET 1 0 1 0 1 1 0 1 1 1 0 0 1 1 0 1 0 1 0 0 1 1 1 1 0 1 0 1 1 0 0 0 0 1 1 1 1 0 UN 0 1 • ENIGMA CROS 1 0 1 0 1 111 1 1001 111 0 1001 111 0 101 1 0 0 0 0 1 0 UN 1 0 0 1 1 0 1 • CEISER UN 1 0 1 1 0 111 1 1001
10. [quote=4ervenaarmia] *** ** • CEISER UN 1 0 1 1 0 111 1 1001 1 0 111 0 1001 1 0 111 0 101 1 0 1 0 0 1 0 0 1 0 1 0 0 0 0 1 0 UN 0 1 1 0 • ENIG HALT 1 1 1 0 1 1 1 1 0 1 0 1 0 0 1 0 0 1 0 0 0 1 0 0 1 UN 1 0 • CEISER EIN 1 0 1 1 0 111 1 1001 1 0 111 0
11. *** ** • CEISER EIN 1 0 1 1 0 111 1 1001 1 0 111 0 1001 1 0 111 0 101 1 0 1 0 0 1 0 0 1 0 1 0 0 0 0 1 0 UN 0 1 1 0 1 0 1 • CEISER UN UNIC 1 0 1 1 0 111 1 1001 1 0 111 0 1001 1 0 111 0 101 1 0 1 0 0 1 0 0 1 0 1 0 0 0 0 1 0 0 1 UN 1 0 1 0 1 *** **
12. ***``ENIGMA 3ARMIA *** * * 1 0 1 0 0 1 0 0000 0 1001 0 1 1 0 1 ••• 1 0 1 0 0 1 0000 0 1001 1 0 1 1 0 0 1 ••• * * * ** 1 0 1 0 1 0 1 0 0 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0
13. ENIGMA RANGE 1 0 1 0 1 0 1 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 1 0 1 0 1 0 1 1 0 1 0 1 1 0 0 1 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 1 0 1 0 1 0 1 1 0 * ENIGMA STAG 1 0 1 0 1 0 1 0 0 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 *** * SRB CLOS 1 0 1 0 1 0 1 0 0 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 ***
14. TOP D1* 111 1 101 111 0 101 0 1 0 0 0 1 • ENIGMA SCR 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 0 1 0 1 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 0 1 0 1 0 1 1 0 * *** ENIGMA STAG 1 0 1 0 1 0 1 0 0 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 *** * SRB CLOS 1 0 1 0 1 0 1 0 0 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0
15. • CEISER ENIGMA OS 01 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 1 0 1 1 1 1 1 1 0 1 0 1 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 0 1 1 1 1 0 1 0 0 1 1 0 0 1 1 0 1 1 0 1 0 0 0 1 0 UN 1 0 *2021* *3039*** *1001*202** *1117*7999** *01*4** *3039** *** * * *1 0 1 0 1 0 1 0 0 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0
16. CEISER ENIGMA OS 01 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 1 0 1 1 1 1 1 1 0 1 0 1 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 0 1 1 1 1 0 1 0 0 1 1 0 0 1 1 0 1 1 0 1 0 0 0 1 0 UN 1 0 *2021* *3039*** *1001*202** *1117*7999** *01*4** *3039** 1 0 1 0 1 0 1 *** * *
17. ENIGMA RANGE 1 0 1 0 1 0 1 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 1 0 1 0 1 0 1 1 0 1 0 1 1 0 0 1 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 1 0 1 0 1 0 1 1 0 ENIGMA STAG 1 0 1 0 1 0 1 0 0 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 *** * SRB CLOS 1 0 1 0 1 0 1 0 0 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 *** *
18. • *** * ENIGMA RANGE 1 0 1 0 1 0 1 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 1 0 1 0 1 0 1 1 0 1 0 1 1 0 0 1 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 1 0 1 0 1 0 1 1 0 ENIGMA SCR 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 0 1 0 1 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 0 1 0 1 0 1 1 0 * *** •
19. ENIGMA RANGE 1 0 1 0 1 0 1 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 1 0 1 0 1 0 1 1 0 1 0 1 1 0 0 1 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 1 0 1 0 1 0 1 1 0 ENIGMA SCR 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 0 1 0 1 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 0 1 0 1 0 1 1 0 * * * *** ENIG
20. RA3 • 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 0 1 0 1 0 1 1 0 *** * • ORLA ****"'° STAGE • RA3 • 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 0 1 0 1 0 1 1 0 • TV DR3 • 1 0 0 1 0 1 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 •
21. ENIGMA RANGE 1 0 1 0 1 0 1 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 1 0 1 0 1 0 1 1 0 1 0 1 1 0 0 1 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 1 0 1 0 1 0 1 1 0 ENIGMA STAG 1 0 1 0 1 0 1 0 0 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 *** * SRB CLOS 1 0 1 0 1 0 1 0 0 0 1 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 *** * *
22. ORLA ****"'° STAG RA3 • 1 0 1 0 1 1 0 0 1 1 0 1 0 1 0 1 1 0 • MG2 • 1 1 1 0 1 1 1 1 1 0 • EN UN • *3039** *01/4* • STAG RINGE •